9 kişilik Kayıhan Demir'e 1 puan verdi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kayıhan Belediyespor ligin dördüncü haftasında evinde Demirspor'u konuk etti. Maça hızlı başlayan Demirspor ilk dakikalarda golü kaydetti. Ardından yüklenen Kayıhan cevap vermekte gecikmedi. Kayıhan golden sonra 10 kişi kaldı. Demirspor bir gol daha bularak öne geçti. Bu golden sonra Kayıhan 9 kişi kaldı. Kayıhan bulduğu golle tekrar eşitliği yakaladı. Demirspor'un [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kayıhan Belediyespor ligin dördüncü haftasında evinde Demirspor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan Demirspor ilk dakikalarda golü kaydetti. Ardından yüklenen Kayıhan cevap vermekte gecikmedi. Kayıhan golden sonra 10 kişi kaldı. Demirspor bir gol daha bularak öne geçti. Bu golden sonra Kayıhan 9 kişi kaldı. Kayıhan bulduğu golle tekrar eşitliği yakaladı. Demirspor’un tekrar öne geçmesinden sonra ilk yarı tamamlandı. İkinci yarıda da bir gol daha bulan Kayıhan 9 kişi kaldığı maçtan 1 puanla ayrılmayı bildi.
MAÇTAN DAKİKALAR
3. dakikada gelişen Demirspor atağında Ahmet Badak attığı golle maçın ilk golünü kaydetti. 1-0
12. dakikada gelişen Kayıhan atağında Refik Can attığı golle maçta eşitliği sağladı. 1-1
20. dakikada yaşanan olayda hakem Özkan Öğün’e verdiği ikinci sarı kartla oyundan ihraç etti. Bu dakikadan sonra Kayıhan 10 kişi mücadele etti.
28. dakikada gelişen Demir atağında Ahmet Badak bir gol daha kaydetti. 2-1
30. dakikada yaşanan pozisyon sonrasında hakeme küfrettiği gerekçesiyle Serdar kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Kayıhan Belediyespor bu dakikadan 9 kişi mücadele etti.
35. dakikada gelişen Kayıhanlı Refik Can attığı golle tekrar eşitliği sağlayan isim oldu. 2-2
43. dakikada Demirspor’dan Ahmet Badak attığı golle hem takımının hem de kendisinin üçüncü golünü kaydetti. 3-2
63. dakikada gelişen Kayıhan atağında Ömer Eroğlu attığı golle tekrar eşitliği sağladı. 3-3
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda hem Demirspor hem de Kayıhan Belediyespor başka gol bulamadı ve maç 3-3 eşitlikle tamamlandı.

Bakmadan Geçme