85 sporcunun katıldığı turnuva tamamlandı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen satranç turnuvası hafta sonu yapılan müsabakalarla sona erdi Satranç İl Temsilciliği ve Belediye’nin katkılarıyla düzenlenen çocukların satrançtaki yeteneklerini ölçecek ödüllü turnuva hafta sonu yapılan müsabakalarla tamamlandı. 13-14 Aralık'ta Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen satranç turnuvası 3 ayrı kategoride yapıldı. Turnuvada dereceye girenler kupa ve madalya ile ödüllendirildi. 3 KATEGORİDE YAPILDI [&hellip]

85 sporcunun katıldığı turnuva tamamlandı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen satranç turnuvası hafta sonu yapılan müsabakalarla sona erdi

Satranç İl Temsilciliği ve Belediye’nin katkılarıyla düzenlenen; çocukların satrançtaki yeteneklerini ölçecek ödüllü turnuva hafta sonu yapılan müsabakalarla tamamlandı. 13-14 Aralık’ta Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen satranç turnuvası 3 ayrı kategoride yapıldı. Turnuvada dereceye girenler kupa ve madalya ile ödüllendirildi.
3 KATEGORİDE YAPILDI
Turnuvada minikler, küçükler ve yıldızlar kategorisinde 85 sporcu kıyasıya bir mücadele etti. Gençlere ve çocuklara sporu sevdirme ve sporu teşvik etme amacı ile düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenler kupa ve madalyalarını Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Gençlik Spor Şube Müdürü İsmail Barın ve Satranç İl Temsilcisi Alpuğ Akyıldız’dan aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Yarışmada dereceye girenler şu şekilde sıralandı
MİNİKLER
KATEGORİSİNDE
1. Arda Özgür Bingül
2. Buğra Tokmak
3. Emir Yalçınkaya
4. Emin Ahmet Duman
5. İlyas Daşdemir
KÜÇÜKLER
KATEGORİSİNDE
1. Efe Solmaz
2. Halil Eymen Beytemir
3. Kerem Yağız Acar
4. Ali Karakaya
5. Samet İsa Demir
YILDIZLAR
KATEGORİSİNDE
1. Ahmet Keser
2. Selma Danışman
3. Bekir Durmuş
4. Mert Taşal
5. Eray Erdurmuş

Bakmadan Geçme