• Haberler
  • Genel
  • 82 aileye anlamlı yardım – Kocatepe Gazetesi

82 aileye anlamlı yardım – Kocatepe Gazetesi

Lösemili Çocuklar Vakfı, Afyonkarahisar'daki lösemi hastası 82 çocuğun ailesine yardım dağıttı Lösemili Çocuklar Vakfı, Anıtpark önünde yardım dağıttı. Afyonkarahisar'daki 82 lösemili çocuğun ailesine yapılan yardımlar yüzleri güldürdü. LÖSEV Halk ve İlişkiler Birimi görevlisi Can Öney, 'Görmüş olduğunuz her şey bağışlar sayesinde gerçekleşiyor. Bağışlar bize geliyor bizlerde tırımıza yükleyerek ailelerimize bu bağışları iletiyoruz. Aracı olarak ailelerimizi [&hellip]

82 aileye anlamlı yardım

Lösemili Çocuklar Vakfı, Afyonkarahisar’daki lösemi hastası 82 çocuğun ailesine yardım dağıttı

Lösemili Çocuklar Vakfı, Anıtpark önünde yardım dağıttı. Afyonkarahisar’daki 82 lösemili çocuğun ailesine yapılan yardımlar yüzleri güldürdü. LÖSEV Halk ve İlişkiler Birimi görevlisi Can Öney, “Görmüş olduğunuz her şey bağışlar sayesinde gerçekleşiyor. Bağışlar bize geliyor bizlerde tırımıza yükleyerek ailelerimize bu bağışları iletiyoruz. Aracı olarak ailelerimizi mutlu etmekten dolayı çok mutluyuz. Tırdaki yardım malzemeleri, Ankara’daki Lösemili Çocuklar Köyü’nden yüklendi” dedi.
İKİNCİ KEZ GELDİLER
Öney, Afyonkarahisar’a ikinci gelişleri olduğunu belirterek ““LÖSEV tırı uluslararası bir projeyle alınmış bir tır. Türkiye çapındaki bütün bize kayıtlı olan ailelere yardımlarını dağıtmak üzere yollarda olan bir tırımız. Bugünde Afyonkarahisar’da bulunuyoruz. Afyonkarahisar’da ki 82 aileye yardımlarımızı ileteceğiz. Bu yardımlar ayakkabılar, kıyafetler ve çocuklar için oyuncaklar bunun yanı sıra kuru gıdalar tırımızın içinde bulunuyor. Bize kayıtlı olan aileleri buraya çağırıyoruz hiçbir ücret ödemeden görmüş olduğunuz yerden istediklerini alabiliyorlar. Aslında 81 ili dolaşmış bulunuyoruz. Afyonkarahisar’a ikinci gelişimiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme