81 ilde en çok Afyonkarahisar büyüyecek

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği'nin düzenlediği toplantıda, Afyonkarahisar'ın 81 il içinde en çok büyüyen vilayet olacağını söyledi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Oruçoğlu Termal Otel'de düzenlediği '2023 Hedeflerimiz ve Türkiye Ekonomisi' başlıklı toplantıya katıldı. Toplantıda geniş bir sunum yapan Zeybekci, Afyonkarahisar'ın ihracatta önemli yol aldığını belirtti. BU [&hellip]

81 ilde en çok Afyonkarahisar büyüyecek

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği’nin düzenlediği toplantıda, Afyonkarahisar’ın 81 il içinde en çok büyüyen vilayet olacağını söyledi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Oruçoğlu Termal Otel’de düzenlediği “2023 Hedeflerimiz ve Türkiye Ekonomisi” başlıklı toplantıya katıldı. Toplantıda geniş bir sunum yapan Zeybekci, Afyonkarahisar’ın ihracatta önemli yol aldığını belirtti.
BU KOŞUYA YETİŞİN
Önümüzdeki süreçte Afyonkarahisar’ın adeta bir koşuya başlayacağına dikkat çeken Zeybekci, “Afyonkarahisar, sağlık ve termal turizmin merkezi olacak. 81 il içinde belki de en çok büyüyen il, Afyonkarahisar olacak. Siz, sanayici ve işadamları olarak Afyonkarahisar’ın bu koşuşuna yetişmeye çalışın” diye konuştu.
SANAYİCİ VE İŞADAMLARI KATILDI
Toplantıya, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser ile sanayiciler ve işadamları katıldı.
TOPLANTININ
AYRINTILARI YARIN
GAZETENİZ KOCATEPE’DE

Bakmadan Geçme