80 yaşındaki engelliye tuvalet eziyeti

Trenle Afyonkarahisar’a gelen engelli bir vatandaş tarihi Ali Çetinkaya Gar’da tuvalet sıkıntısı yaşadığı gibi, görevlilerin hakaretine uğradığını iddia etti.Huzurevi sakinlerinden 80 yaşındaki Necat Yüksekkaya bayram tatilini geçirdikten sonra Afyonkarahisar’a döndü ve cumartesi sabahı saat 05.30’da trenle Ali Çetinkaya Gar’a geldi. Trenden indiğinde tuvalet ihtiyacını gidermek isteyen 80 yaşındaki engelli Necat Yüksekkaya görevlilerin hiç de hak [&hellip]

Trenle Afyonkarahisar’a gelen engelli bir vatandaş tarihi Ali Çetinkaya Gar’da tuvalet sıkıntısı yaşadığı gibi, görevlilerin hakaretine uğradığını iddia etti.
Huzurevi sakinlerinden 80 yaşındaki Necat Yüksekkaya bayram tatilini geçirdikten sonra Afyonkarahisar’a döndü ve cumartesi sabahı saat 05.30’da trenle Ali Çetinkaya Gar’a geldi. Trenden indiğinde tuvalet ihtiyacını gidermek isteyen 80 yaşındaki engelli Necat Yüksekkaya görevlilerin hiç de hak etmediği tavırlarıyla karşılaştığını belirtti. Gar’da engelli tuvaleti blunmasına rağmen kapılarının kapalı olduğunu, görevlilerin de engelli tuvaletlerinin kullanımı konusunda engel çıkardıklarını belirten Necat Yüksekkaya, “Yok sular akmıyor, yok anahtar yok diye tuvaletleri kullandırmadılar. 80 yaşında engelli bir vatandaş olarak düştüğüm durum hiç hoş değil. Bu duruma sebep olan TCDD görevlilerini kınıyorum” dedi.

Bakmadan Geçme