8. grubun son hafta analizi

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta devam eden liderlik mücadelesinde bu hafta sona gelinecek. Ligin bu hafta tamamlanmasının ardından zirvede bulanan Halide Edip Adıvarspor rakibi Bartınspor'la arasındaki puan farkını korumayı başarırsa grubun lideri olarak Play-Off Grubu'nda AFJET Afyonspor'un rakibi olacak. 8. Grup'ta zirve mücadelesi veren Halide Edip Adıvarspor ve Bartınspor'un oynayacağı maçların sonunda puanlar eşit olursa [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta devam eden liderlik mücadelesinde bu hafta sona gelinecek. Ligin bu hafta tamamlanmasının ardından zirvede bulanan Halide Edip Adıvarspor rakibi Bartınspor’la arasındaki puan farkını korumayı başarırsa grubun lideri olarak Play-Off Grubu’nda AFJET Afyonspor’un rakibi olacak. 8. Grup’ta zirve mücadelesi veren Halide Edip Adıvarspor ve Bartınspor’un oynayacağı maçların sonunda puanlar eşit olursa tek maç yapılarak zirvenin sahibi belirlenecek.
BU HAFTAKİ MAÇLARI
AFJET Afyonspor’un Play-Off Grubu’nda mücadele etmesi gereken iki takımdan biri yarın belli olacak. Halide Edip Adıvarspor yarın deplasmanda Sakarya temsilcisi Serdivanspor’a konuk olacak. Ligin ilk yarısında oynanan maçta Halide Edip Adıvarspor kendi sahasında ağırladığı Serdivanspor’la 1-1’lik skorla berabere kalmıştı. Halide Edip Adıvarspor yarın oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor.
Bartınspor KDZ. Ereğli Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında KDZ Ereğli Belediyespor’u kendi sahasında ağırlayan Bartınspor ilk maçta rakibiyle golsüz berabere kalmıştı. Bu maçtan ise iki ekipte galibiyetle ayrılmak istiyor.
PUAN FARKI 2
Halide Edip Adıvarspor ile Bartınspor arasında 2 puan farkı bulunuyor. Bu hafta oynanacak maçlarda Bartınspor 3 puan alırsa, Halide Edip Adı Varspor kaybederse Jetlerin Play-Off rakibi Bartın olur. Bu hafta Halide Edip Adıvarspor kazanırsa, Jetlerin rakibi olacak. Halide Edip Adıvarspor berabere kalır, Bartınspor galibiyet alırsa iki takım arasında tek maç oynanır ve lider belirlenir. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme