8-9-10 Yaş Yaz Kupası 6 tamamlandı

Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan 8-9-10 Yaş Yaz Kupası 6 Tenis Turnuvası Afyonkarahisar Spor Kompleksi kapalı ve açık tenis kortlarında tamamlandı. Turnuvada 60 minik sporcu mücadele etti. Turnuvada dereceye girenler sporcular düzenlenen törenle kupa ve madalyalarına kavuştu.'UMARIM PARLAK SPORCULAR ÇIKMASINA KATKI SAĞLARIZ'Afyonkarahisar'da yapılan turnuvalarda parlak sporcuların çıkmasını umut ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve [&hellip]

Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan 8-9-10 Yaş Yaz Kupası 6 Tenis Turnuvası Afyonkarahisar Spor Kompleksi kapalı ve açık tenis kortlarında tamamlandı. Turnuvada 60 minik sporcu mücadele etti. Turnuvada dereceye girenler sporcular düzenlenen törenle kupa ve madalyalarına kavuştu.
“UMARIM PARLAK SPORCULAR ÇIKMASINA KATKI SAĞLARIZ”
Afyonkarahisar’da yapılan turnuvalarda parlak sporcuların çıkmasını umut ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tenis sporunun önemli organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Bir hafta önce 14 Yaş Yaz Kupası’na ev sahipliği yaptık. Şimdi de 8-9-10 Yaş Grubu’na kapılarımızı açtık ve iyi bir ev sahipliği yaptığımızı düşünüyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün mevcut spor tesisi alt yapısı aynı anda birçok organizasyonu başarıyla yapabileceğimiz yeterliliktedir. Umarım bu organizasyonlar vesilesiyle parlak sporcuların çıkmasına katkı sağlarız” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

8-9-10 Yaş Yaz Kupası 6’da elde edilen dereceler şu şekilde oluştu:
Tek Erkekler Turuncu Top
1. Ömer Umut Güneş
2. Ege Çankaya
3. Hasan Batu Kargı
4. Mehmet Fatih Köken
Tek Bayan
1. Meryem Bilge Şahin
2. Pelin Karadağ
3. Elif Buse Deveci
4. Eda Atlı
Tek Erkekler Yeşil Top
1. Alp Bozca
2. Yiğit Ege Yılmaz
3. Fatih Gümüş
4. Nihat Alaz Akkent
Tek Bayanlar Yeşil Top
1. Defne Obuz
2. Kardelen Laçinok
3. Ada İnal
4. Side Mazi
Çift Erkek Turuncu Top
1.T. Öncül-M.F. Köken
2. N. Ballıpınar-Ö.U. Güneş
Çift Bayanlar
Turuncu Top
1. D. Özer-P. Karadağ
2. H. Karakoyun-E.B. Deveci
Çift Erkekler Yeşil Top
1. A. Bozca-F. Gümüş
2. N.A. Akkent-A. Köken
Çift Bayanlar Yeşil Top
1. D. Obuz-K. Laçinok
2. S. Mazi-B. Duran

Bakmadan Geçme