7’den 70’e herkes bu defterde

15 Temmuz’daki FETÖ Darbe Girişimi’nin ardından tutulan Demokrasi ve Vatan Nöbeti’nde Demokrasi Defteri açıldı. Demokasi Defteri’nde yazılanlar, Demokrasi ve Vatan Nöbetleri’ndeki samimiyet ve coşkunun nasıl yüksek olduğunu ortaya koydu. Tayyip Erdoğan ve “Darbeye Hayır” şiirlerinin yazıldığı Demokrasi Defteri’nde vatandaşların yazdığı bazı bölümler şöyle:-Allah’ım ümmetin son kalesi ülkemizi düşman ellerine düşürme. Bizimle aynı havayı soluyan fakat [&hellip]

15 Temmuz’daki FETÖ Darbe Girişimi’nin ardından tutulan Demokrasi ve Vatan Nöbeti’nde Demokrasi Defteri açıldı. Demokasi Defteri’nde yazılanlar, Demokrasi ve Vatan Nöbetleri’ndeki samimiyet ve coşkunun nasıl yüksek olduğunu ortaya koydu. Tayyip Erdoğan ve “Darbeye Hayır” şiirlerinin yazıldığı Demokrasi Defteri’nde vatandaşların yazdığı bazı bölümler şöyle:
-Allah’ım ümmetin son kalesi ülkemizi düşman ellerine düşürme. Bizimle aynı havayı soluyan fakat aynı değerlere sahip olmayanlara fırsat verme. Din kisvesi altında şer güçlerin taşeronu olan malum yapıyı kahru perişan et.


-Her şey affedilir, ancak vatana ihanet kabul edilmez.
-Bizler, Anadolu topraklarına hainlere vermeyiz. Kanımızın son damlasına kadar savaşmaya hazırız.
-İlk gün buradaydık, Reisimiz’den ikinci bir talimat gelene kadar meydanlarda olacağız.
-15 Temmuz’da girişilen darbe, milletimiz ve Cumhurbaşkanımız’ın cesaretiyle bastırılmıştır.
-Reisim, Afyon Merkez Şemsettin Karahisari Ortaokulu 7-A sınıfı 600 no’li bir öğrenciyim. Seni seviyorum.
-Ben gündüzleri pazara giderim, gece sabaha kadar 12 sözüyle burada Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüyle burada bekleyen gerçek vatan seven askerlerden biriyim.
-Bugün vatan nöbetinin 10’uncu gecesinde saat 03:00’da hâlâ nöbet yerimizdeyiz, bu yalnız kendimizi düşündüğümüzden değildi. Rabbim nöbetimizi kabul eylesin.
-Bugün nöbetimin 10’uncu günü. Gece saat 03:00’da kızımın şekerini ölçüp geri dönüyorum. Eve gittiğim sürede ‘ya saldırı olursa, bomba patlarsa’ şehit olamazsak diye düşünüyoruz. Aklımız meydanda kalıyor.
-Tarih maaselef tekerrür ediyor. Katil Yeniçeri’nin isyanı bastırıldı. Yeniçeri Ocağı ortadan kaldırılacak.
-Gururluyuz. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanımız var. Gururluyuz, çünkü böyle aziz bir millete sahibiz.
-Bu Almanya’da yaşayan bir gurbetçiyim. Zor günler geçirdiği günde vatanımıza sahip çıkmak için 3000 kilometre yapıp vatanıma geldim.
-Ben Kıbrıs Çıkarması’na katılmış bir astsubay emeklisiyim. Savaşta bile sivil halka zaiyat, hasar verdirilmemiştir.
-Cesur Türk Milleti zorlu bir demokrasi sınavından destan yazarak çıktı. Allah’ın yardımıyla Türk Milleti ebabil kuşları misali hainlerin üzerine çöktü ve tüm dünyaya gücünü gösterdi.
-Okçular Tepesi’nin şahitleri olarak nöbete devam ediyoruz.
-73 yaşındayım, vatanım, milletim, bayrağım için her zaman ve her yerdeyim, hazırım. >> Murat ARISOY’un Özel Haberi

Bakmadan Geçme