• Haberler
  • Genel
  • 70 personele bilgisayar sertifikası – Kocatepe Gazetesi

70 personele bilgisayar sertifikası – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından 70 kursiyere temel bilgisayar sertifikası verildi Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü, Afyonkarahisar Valiliği personeli ile Emniyet mensuplarının oluşturduğu toplam 70 kişilik kursiyer ekibine sertifika verdi. 2 hafta süren temel bilgisayar eğitiminin ardından sertifika almaya hak kazanan kursiyerler, öğrendikleri bilgileri kurumlarında uygulayacaklar.Emniyet, teknolojiden yararlanıyorSertifika töreninde konuşan [&hellip]

70 personele bilgisayar sertifikası

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından 70 kursiyere temel bilgisayar sertifikası verildi

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü, Afyonkarahisar Valiliği personeli ile Emniyet mensuplarının oluşturduğu toplam 70 kişilik kursiyer ekibine sertifika verdi. 2 hafta süren temel bilgisayar eğitiminin ardından sertifika almaya hak kazanan kursiyerler, öğrendikleri bilgileri kurumlarında uygulayacaklar.
Emniyet, teknolojiden yararlanıyor
Sertifika töreninde konuşan İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, “Emniyet Teşkilatı olarak sürekli eğitim faaliyetlerini artırmaktayız. Son yıllarda Emniyet teşkilatımız, kendini en iyi geliştirmiş, teknolojiyi en iyi şekilde kulanan teşkilatların başında gelmekte. Bu da başarıyı getirmekte. Daha önce kötü muamele ön plana çıkarken, şimdi saçının uzunluğu, kulağında küpesi eleştiriliyor. Arkadaşlarımız başarılı çalışmalar yapıyorlar” dedi.
Bilgisayar
kullanımı öğrenilmeli
Afyonkarahisar Vali Vekili Akgün Corav ise bilgisayarın olmazsa olmazlar arasına girdiğini hatırlatarak, “Bilgisayar okuma-yazma gibi bir şey oldu. Biz bilgisayar bilmiyorduk, işimizi yürütecek kadar bizler de bilgisayar öğrendik. Arkadaşlarımızın bilgisayar öğrenmeleri, kendileri ve kurumları için büyük faydalar sağlayacaktır” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme