70 bin ton asfalt döküldü

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu yıl 70 bin top sıcak asfalt, 270 bin metrekare de beton parke yol çalışması yapıldığını belirtti Başkan Çoban, birkaç gündür yapımı devam eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu Bulvarı'ndaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Bulvar üzerinde geçen yıl yapılan doğalgaz çalışmalarının ardından bu yıl sıcak asfalt dökülerek Bakan Eroğlu'nun adına yakışır [&hellip]

70 bin ton asfalt döküldü

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu yıl 70 bin top sıcak asfalt,
270 bin metrekare de beton parke yol çalışması yapıldığını belirtti

Başkan Çoban, birkaç gündür yapımı devam eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu Bulvarı’ndaki asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Bulvar üzerinde geçen yıl yapılan doğalgaz çalışmalarının ardından bu yıl sıcak asfalt dökülerek Bakan Eroğlu’nun adına yakışır bir yol haline getirdiklerini söyleyen Çoban, “bu yol 18 metre başlıyor, 14 metre olarak bitiyor. Burada böyle bir sorun var. Ama bundan önce böyle planlanmış bir şey yapamıyoruz. Bu yolun kenarlarına bisiklet yolu da yapıldı. Geliş gidiş olarak ayrılan bisiklet yolu sarı renkte çizgilerle belirlendi. Bisiklet resimlerinin de çizilmesi ile tamamlanacak” dedi.
Belediye olarak sadece sıcak asfalt yol çalışması yapmadıklarını belirten Çoban, “bu yıl sıcak asfalt olarak 70 bin ton yol yapıldı. Bunun yanında da 230 bin metre kare beton parke yol çalışması gerçekleştirildi. Yıl sonuna kadar hava şartlarının da izin vermesi ile birlikte 130 bin ton sıcak asfalt yol çalışması yapmayı planlıyoruz. Ama 2013 yılında yaptığımız 170 bin tonluk sıcak asfalt atma rekorunu kırmamız mümkün görünmüyor. Bu sene hava şartları asfalt çalışmalarını olumsuz etkiledi” diyerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme