7 Saatlik Ameliyatla Hayata Döndü

Ekranlardan ve kitaplarından tanıdığımız SüperHaber Genel Yayın Yönetmeni Ceyhun Bozkurt, genç yaşına rağmen 4 damarının tıkalı olduğunu öğrendi. Gazeteci Bozkurt, 7 saatlik ameliyatla hayata döndü

Amerika Birleşik Devletleri, NATO ve Avrupa Birliği konularında yazdığı yazılar ve kitapların yanı sıra, televizyonlarda güncel gelişmeleri farklı bakış açısıyla yorumlayan Gazeteci Ceyhun Bozkurt, büyük bir ameliyat geçirdi.

4 DAMARI TIKANDI

Kısa bir süre önce SüperHaber Genel Yayın Yönetmeni olan Ceyhun Bozkurt'un 4 damarının tıkalı olduğu, 7 saat süren ameliyatla bu ağır rahatsızlığı atlattığı belirtildi.

KAN BAĞIŞI DUYURUSU YAPMIŞTI

Gazeteci Ceyhun Bozkurt, bir hafta önce yaptığı duyuruda "Ortaya çıkan rahatsızlık nedeniyle Pazartesi günü ameliyat olacağım. 4-5 ünite kan ihtiyacı oluştu.

Varsa kan vermeye problemi olmayan ve İstanbul Anadolu Yakası'nda oturan dostların Anadolu Yakası'nda herhangi bir Kızılay kan merkezine giderek Orhan Ceyhun Bozkurt adına kan vermesini rica ederim. Kan grubu farketmiyor" demişti.

GEÇMİŞ OLSUN

Gazeteci Ceyhun Bozkurt'un sevenleri ve takipçileri, rahatsızlığı duyunca "geçmiş olsun" dileklerini ilettiler. Bozkurt'un bir süre dinlendikten sonra gazeteciliğe kaldığı yerden deval edeceği belirtildi.

CEYHUN BOZKURT KİMDİR?

SüperHaber Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Ceyhun Bozkurt, 1978'de Muş'ta doğdu. 2000 yılında Aydınlık Dergisi'nde muhabir olarak gazeteciliğe başladı. Kısa bir süre sonra Ulusal Kanal'da televizyon muhabirliğine devam etti. Avrasya Radyo Televizyonu (ART), Yeniçağ Gazetesi, Aydınlık Gazetesi ve Yeni Birlik Gazetesi gibi çeşitli basın kuruluşlarında muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı. Kanal D'de yayınlanan "İsimsizler" dizisinin ilk sezonunda senaryo danışmanlığı görevini üstlendi.

Gazeteci Ceyhun Bozkurt, 2024'ün Ağustos ayında, Gazeteci Cengiz Er'e ait Süper Haber'in Genel Yayın Yönetmeni oldu.

7 Saatlik Ameliyatla Hayata Döndü

 

Bakmadan Geçme