7. Grup'ta rakipler de belli

2016-17 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele edecek olan Hisar Belediyespor Sandıklıspor'un rakipleri Kütahya'dan 3, Konya'dan 2, Isparta'dan 2, Antalya'dan 3 ve Burdur takımları oldu. Bu takımlara bakıldığında ise geçen sezondan tanıdık takımlar da var. Kütahya'dan Dumlupınar Üniversitespor, Akıncılarspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Konya'dan Akşehirspor, Sarayönü Belediyespor, Afyonkarahisar'dan Hisar Belediyespor ve Sandıklıspor, Isparta'dan Eğirdirspor, Davrazspor, [&hellip]

2016-17 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele edecek olan Hisar Belediyespor Sandıklıspor’un rakipleri Kütahya’dan 3, Konya’dan 2, Isparta’dan 2, Antalya’dan 3 ve Burdur takımları oldu. Bu takımlara bakıldığında ise geçen sezondan tanıdık takımlar da var. Kütahya’dan Dumlupınar Üniversitespor, Akıncılarspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Konya’dan Akşehirspor, Sarayönü Belediyespor, Afyonkarahisar’dan Hisar Belediyespor ve Sandıklıspor, Isparta’dan Eğirdirspor, Davrazspor, Antalya’dan Serik Belediyespor, Kepez Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor ve Burdur’dan ise Bucak Belediye Oğuzhanspor takımları 7. Grubu oluşturacak.
TKİ TAVŞANLI, SANDIKLI İLE BİRLİKTE DÜŞTÜ
Geçen sezon 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor yaşadığı talihsizliklerle ligden düşmüştü. Sandıklıspor 18 puanla düşerken aynı grupta rakibi olan Kütahya takımı TKİ Tavşanlı Linyitspor 34 puanla lige veda etmişti.  Eğirdirspor, Bucak Belediyespor, Serik Belediyespor ve Konyaaltı Belediyespor takımlarını geçen sezonda AFJET Afyonspor’un rakibiydi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme