6 yıl sonra bambaşka bir Afyon

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Afyonkarahisar’ın son yıllarda çok geliştiğini kaydetti Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Afyonkarahisar’da daha önce de çalıştığını hatırlatarak son yıllarda kentin büyük gelişmeler gösterdiğini söyledi. Afyonkarahisar'ın son yıllardaki, gerek ekonomisinde gerekse sanayileşmesindeki artışın sevindirici olduğunu vurgulayan Bakan Yardımcısı Balta, Afyonkarahisar'daki hızlı büyümenin ve gelişmelerin dışarıdan çok daha [&hellip]

6 yıl sonra bambaşka bir Afyon

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Afyonkarahisar’ın son yıllarda çok geliştiğini kaydetti

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Afyonkarahisar’da daha önce de çalıştığını hatırlatarak son yıllarda kentin büyük gelişmeler gösterdiğini söyledi. Afyonkarahisar’ın son yıllardaki, gerek ekonomisinde gerekse sanayileşmesindeki artışın sevindirici olduğunu vurgulayan Bakan Yardımcısı Balta, Afyonkarahisar’daki hızlı büyümenin ve gelişmelerin dışarıdan çok daha net bir şekilde görüldüğünü kaydetti.
Çok gelişmiş, çok büyümüş
Afyonkarahisar’a 6 yıl öncede görevli olarak geldiğini söyleyen Bakan Yardımcısı Balta, Afyonkarahisar’ı çok gelişmiş, büyümüş olarak gördüğünü kaydetti. Balta, özellikle mermercilik konusunda önemle dikkat ettikleri merkez olan Afyonkarahisar’ın, bu sektörde dünyaya ihracat ettiğini söyledi. Türkiye Maden Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen seminerde de Mermercilik konusunun titizlikle işlendiğini vurgulayan Balta, mermercilerin çağın gereksinimlerine ve teknolojisine ayak uydurduğunu görmekten çok mutlu olduğunun altını çizdi.
Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, tüm Afyonkarahisarlılara Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da selamlarını iletti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme