• Haberler
  • Spor
  • 6 puan değerinde maç – Kocatepe Gazetesi

6 puan değerinde maç – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 16. haftasında evinde Tetiş Yapı Elazığspor'u konuk edecek. Maçın değerini bilen AFJET Afyonspor, mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Bu maçın 6 puan değerinde olduğunu bilen Jetler kazanırsa hanesine 3 puan yazdıracak ve rakibi ile de 3 puan daha açarak puan farkını 6'ya çıkaracak. Maçtan Elazığspo [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 16. haftasında evinde Tetiş Yapı Elazığspor’u konuk edecek. Maçın değerini bilen AFJET Afyonspor, mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Bu maçın 6 puan değerinde olduğunu bilen Jetler kazanırsa hanesine 3 puan yazdıracak ve rakibi ile de 3 puan daha açarak puan farkını 6’ya çıkaracak. Maçtan Elazığspo üstünlük ile ayrılırsa hem hanesine 3 puan yazdıracak hem de aradaki puan farkını kapatarak AFJET Afyonspor ile puanını eşitleyecek.
AFJET Afyonspor ligin 15. sırasında 15 puana sahip. Elazığspor ise 17. sırasında 12 puana sahip. Elazığspor kazanarak hem düşme potasından çıkmak istiyor hem de düşme potasına yakın olan AFJET Afyonspor’u potaya itmek istiyor.
Maç bugün saat 13.30’da Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki Zafer Stadyumu’nda oynanacak.

Bakmadan Geçme