• Haberler
  • Genel
  • 6 Milletvekili her ay toplanıp Afyon'u konuşmalı

6 Milletvekili her ay toplanıp Afyon'u konuşmalı

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış Seçime Doğru programında Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ertuğrul Sevim ile

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış Seçime Doğru programında Gazeteci-Yazarlar Mehmet Emin Güzbey, Sezer Küçükkurt, Ertuğrul Sevim ile Ömer Mazi’nin sorularını cevaplandırdı. Milletvekili Aday Adayı Satılmış, “6 vekil her ay düzenli olarak ya da iki ayda bir programlarına göre toplanıp Afyon için Biz neler yapabiliriz diye düşünmeli”
Karahisar TV ev sahipliğinde Kocatepe Gazetesi, Türkeli Gazetesi, Odak Gazetesi ve Ana Haber Gazetesine ortak yayınlayan Seçime Doğru’nun konuğu İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış oldu. Tüm sorulara samimi ve içten cevap veren genç siyasetçi aynı zamanda gazeteci olan Havva Satılmış en beğendiği kadın gazeteciyi gazetecilere açıkladı. Başarılı muhabir Fulya Öztürk’ü çok beğendiğini dile getiren gazeteci siyasetçi Satılmış, “Fulya Öztürk’ün muhabirliğini çok beğeniyorum ben. Deprem bölgelerinde yaptığını hep birlikte gördük gerçekten çok çalıştı gecesini gündüzüne kattı. Çok takdir ediyorum Fulya Öztürk idolüm gerçekten çok beğeniyorum” dedi.
ADAY ADAYLARIMIZ CENTİLMENLİK GÖSTERİYOR
Kocatepe Gazetesi Yazarı Sezer Küçükkurt’un yönelttiği, “ İYİ Parti içerisinde gerçekten güçlü adaylar var siz genç bir hanımefendi olarak bu adaylar içerisinde zorlandığınızı hissediyor musunuz? Onların size karşı tutumu tavrı nasıl? Çetin bir mücadele mi var yoksa centilmenlik gösteriyorlar mı?” sorusuna net cevap veren Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış, “Centilmenlik gösteriyorlar. Az önce de bahsettiğim gibi hepsi benim çok büyüklerim hiçbirinin de abla abi diye önünden geçmem saygıda kusur etmem. Gerçekten onlar da sevecenliklerini her fırsatta gösteriyorlar tatlı bir rekabet var. İletişimlerimiz kesinlikle çirkin üsluplarla olmuyor. Sağ olsunlar onlar da gençliğimi kendilerine göre yani daha samimi buluyorlar. Sağ olsunlar hiçbir şekilde aramızda çirkin bir diyalog hiç yaşanmadı hiçbiriyle. Bundan sonrada yaşanacağını da düşünmüyorum zaten hepsi çok güzel çok temiz insanlar”
6 BİNE YAKIN ÜYEMİZ OY KULLANACAK
İYİ Parti’de yapılacak olan temayül yoklaması ile ilgili açıklamalarda da bulunan Milletvekili Aday Adayı Havva Satılmış, “Her ilçeye sandık kurulacak ve sandık başında kullanılacak oylar. Üye tabanlı olacak 6 bine yakın üyemiz var üyelerin tamamı da sandık başında oy kullanacak” dedi. Tüm üyelere dokunmak için yoğun bir şekilde çalıştığını dile getiren Satılmış, “Kendi üyelerim zaten 200’den fazla. Onlarla zaten sürekli iletişim halindeyiz. Dediğim gibi bütün ilçeleri bütün kasabaları beldeleri de gezdim yani güzel dokunuşlar yaptım. Ben tüm üyelerimize ulaşacağımı ve başarılı olacağımı düşünüyorum” dedi.
https://www.kocatepegazetesi.com/manset/6-milletvekili-her-ay-toplanip-afyonu-konusmali/
#havvasatılmış, #iyiparti, #afyon, #afyonkarahisar, #milletvekili, #adayadayı, #siyaset, #kocatepegazetesi, #sezerküçükkurt, #seçim, #seçimedoğru, #mehmetemingüzbey, #ertuğrulsevim, #ömermazi

Bakmadan Geçme