6 maçta 56 gol atıldı

Hafta sonu oynanan 2'nci Amatör Lig A, B ve C Grubu maçlarında toplamda 56 gol kaydedildi. B Grubu'nda yapılan maçlarda 25 gol atılırken, A Grubu 16 golle ikinci sırada ve C Grubu 15 golle üçüncü sırada yer aldı 2'nci Amatör Lig A, B ve C Grubu karşılaşmalarında liderler şampiyonluk kupalarına kavuştular. A Grubu'nda şampiyonluk kupasını [&hellip]

6 maçta 56 gol atıldı

Hafta sonu oynanan 2’nci Amatör Lig A, B ve C Grubu maçlarında toplamda 56 gol kaydedildi. B Grubu’nda yapılan maçlarda 25 gol atılırken, A Grubu 16 golle ikinci sırada ve C Grubu 15 golle üçüncü sırada yer aldı

2’nci Amatör Lig A, B ve C Grubu karşılaşmalarında liderler şampiyonluk kupalarına kavuştular. A Grubu’nda şampiyonluk kupasını kaldıran Ayvalıspor ile Adilspor arasında oynanan maçta toplamda 9 gol kaydedildi. 7-2’lik skorla Ayvalıspor son maçını kazanmayı başardı. Bir diğer A Grubu maçında da Erkmenspor, Kumartaş-spor’u 4-3’lük skorla mağlup etti.
EN GOLLÜ MAÇLAR
B GRUBU’NDA
Hafta sonunda oynanan son maçlarda B Grubu sezonun en çok gol atılan maçlarına sahne oldu. Küçükçobanlıspor-Balçıkhisar Belediyespor maçında 11 gol atıldı. 11 golün 10’unu Küçükçobanlıspor kaydederken, 1’ini ise Balçıkhisar Belediyespor attı. Haftanın en gollü maçı ise Demirçevrespor ile Eğitim Vakfıspor karşılaşmasıydı. Bu karşılaşmada toplamda 14 gol atıldı. 14 golün 11’ini Demirçevre kaydederken 3’ü de Eğitim Vakfı hanesine yazıldı.
C GRUBU 3’ÜNCÜ SIRADA
Haftanın en gollü karşılaşmaları sıralamasında C Grubu 15 golle üçüncü sırada yer aldı. Fakat Gebeceler Belediyespor ve Sülünspor arasında oynanan karşılaşmada 5 gol atılırken kayıtlara 3-0 olarak geçti. Sülünspor-Gebeceler Belediyespor karşılaşmasında 3-2’lik skorla Sülünspor üstünlüğü ile süren maçta Gebeceler Belediyespor sahadan çekilince maçı 3-0’lık skorla Sülünspor hükmen kazandı. Bir değer C Grubu karşılaşması Büyükkalecik Belediyespor-Karaaslanspor maçında toplam 10 kez fileler havalandı. 10 golün 9’unu Büyükkalecik atmayı başarırken Karaaslanspor ise tek golle cevap verebildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme