6 aylık bebek açlıktan öldü

2012 yılında, arkadaşlık kurduğu kişinin, tecavüzü sonucu hamile kaldığı belirtilen Hatice T. (47), dünyaya getirdiği erkek bebeğini aç bırakıp, ölümüne neden oldu. Olay 6 yıl sonra yapılan ihbarla rtaya çıkınca yeni doğan bebeğini aç bırakarak ölümüne sebep olan bebeğin dedesi ve anneannesi tutuklandıEdinilen bilgiye göre olay, 2012 yılında, Nuribey beldesinde meydana geldi. Daha önce yaptığı [&hellip]

2012 yılında, arkadaşlık kurduğu kişinin, tecavüzü sonucu hamile kaldığı belirtilen Hatice T. (47), dünyaya getirdiği erkek bebeğini aç bırakıp, ölümüne neden oldu. Olay 6 yıl sonra yapılan ihbarla rtaya çıkınca yeni doğan bebeğini aç bırakarak ölümüne sebep olan bebeğin dedesi ve anneannesi tutuklandı
Edinilen bilgiye göre olay, 2012 yılında, Nuribey beldesinde meydana geldi. Daha önce yaptığı 3 evlilikten 3 çocuğu bulunan 47 yaşındaki Hatice T., boşandıktan sonra çalıştığı işyerinde Şükrü S. ile arkadaşlık kurdu. Şükrü S., iddiaya göre, bir süre sonra Hatice T.’ye tecavüz etti. Hamile kalan Hatice T., annesi Ayşe T. (64) ve babası İsmail T.’nin (64) karşı çıkmasına rağmen erkek bebeği dünyaya getirdi.
BEBEĞİ PAZAR ÇANTASIYLA
MEZARLIĞA GÖTÜRMÜŞLER
Doğumdan sonra Ayşe T., babasız bir bebek dünyaya getiren kızı Hatice T.’ye tepki gösterdi. Aile içindeki tartışmalar sonrasında minik erkek bebek evin içerisindeki bir odada aç bırakılarak ölüme terk edildi. Talihsiz bebek bırakıldığı odada açlıktan yaşamını yitirdi. Anneanne Ayşe T., bebeğin cansız bedenini yıkayıp, kefenledikten sonra pazar çantasına koyarak, eşi İsmail T. ile mezarlığa götürüp, defnetti. Aile fertleri, olayın kendi aralarında dahi konuşulmaması için karar aldı.
3’Ü DE TUTUKLANDI
Durumdan haberi olan ailenin kadın bir yakını, 3 Ağustos Cuma günü, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek, ihbarda bulundu. Cumhuriyet savcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında bebeğin mezarı, otopsi yapılması ve DNA örneği alınması için açıldı. Olayla ilgili Hatice T., İsmail T. ve Ayşe T., gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanıp, adliyeye sevk edilen 3 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hatice T.’ye cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen Şükrü S. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Bakmadan Geçme