560 kilogram kaçak akaryakıt yakalandı

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, kaçak akaryakıt yakalandığını söyledi İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özel, 'Çay-Bolvadin karayolu üzerinde bulunan bir madeni yağ işletmesinin önünde park halinde duran aracın deposuna akaryakıt amaçlı madeni yağ dolumunun yapıldığının görülmesi üzeri olaya müdahale edilmiş, Çay Sulh Ceza [&hellip]

560 kilogram kaçak akaryakıt yakalandı

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, kaçak akaryakıt yakalandığını söyledi

İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özel, “Çay-Bolvadin karayolu üzerinde bulunan bir madeni yağ işletmesinin önünde park halinde duran aracın deposuna akaryakıt amaçlı madeni yağ dolumunun yapıldığının görülmesi üzeri olaya müdahale edilmiş, Çay Sulh Ceza Hâkimliği’nden alınan arama kararına istinaden yapılan aramada 560 kg akaryakıt amaçlı madeni yağa el konmuştur. Konu ile ilgili 3 kişi adli makamlara sevk edilmiştir” dedi.
Özel, sigara kaçakçılığına da izin vermediklerini belirterek “İlimiz Merkezi’nde bulunan bir bakkalda kaçak sigara satıldığının tespiti üzerine Sulh Ceza Hâkimliği’nden alınan arama kararına istinaden yapılan aramada 240 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili 3 kişi adli makamlara sevk edilmiştir” diye konuştu. Özel, uyuşturucu ile mücadele kapsamında da bir kişinin cebinde 17 gram esrar yakalandığını belirtti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme