• Haberler
  • Magazin
  • 531 bin liraya sıfır Fiat Fiorino: Kaçırılmayacak fırsat…

531 bin liraya sıfır Fiat Fiorino: Kaçırılmayacak fırsat…

Döviz kurunun yükselmesi, maliyetlerin artışı ve vergi zamlarının etkisiyle sıfır model araçların fiyatları son yılların en yüksek seviyelerine erişti. İtalyan otomobil üreticisi Fiat’ın Fiorino modeli de, günümüz piyasasında “normal” olarak nitelendirilebilecek bir fiyatla alıcıların karşısına çıktı. İşte, Fiat Fiorino’nun satış fiyatı…

Fiat’ın Fiorino modeli, en düşük donanım seviyesine sahip versiyonuyla 531.900 TL fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Türkiye’de üretilen bu model, hem ticari amaçlarla kullanılabilecek iş aracı olarak tercih edilebiliyor, hem de geniş aileler için ideal bir seçenek sunuyor.
Araç almak isteyenlerin en önemli taleplerinden biri olan ihtiyaçlarını karşılayacak alternatif çözümler de tercih edilebiliyor. Fiat Fiorino, bu bağlamda önemli bir alternatif olarak öne çıkıyor.
Sıfır kilometre araçların fiyat analizi yapıldığında, Fiat Fiorino’nun fiyatı da dikkat çekici bir konuma sahip. Fiat, Fiorino modeli için en düşük talep edilen fiyatın 531.900 TL olduğunu açıkladı. Bu fiyat, sıfır araç piyasasında en uygun seçeneklerden biri olarak konumlanıyor.
Fiat Fiorino’nun Cargo donanım paketinde başlangıç fiyatı 531.900 TL olarak belirlenirken, Combi donanım seçeneği için başlangıç fiyatı 539.900 TL olarak duyuruldu. Donanım seçenekleri arasındaki farklılıklara bağlı olarak, fiyatlar 655.900 TL seviyesine kadar çıkabiliyor.

Bakmadan Geçme