50 çocuk daha mutlu oldu

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, 50 çocuğu sünnet ettirdi. Düzenlenen sünnet töreninde çocuklar, doyasıya eğlendi Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, 50 çocuğun erkekliğe ilk adımı atmasını sağladı. Elçi Düğün Salonu’nda yapılan ve çocuklarla birlikte ailelerin de katıldığı törende, sünnet olan her çocuğa bir de bisiklet hediye edildi. Sünnet edilecek çocukların kınasını Afyonkarahisar Belediye [&hellip]

50 çocuk daha mutlu oldu

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, 50 çocuğu sünnet ettirdi. Düzenlenen sünnet töreninde çocuklar, doyasıya eğlendi

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, 50 çocuğun erkekliğe ilk adımı atmasını sağladı. Elçi Düğün Salonu’nda yapılan ve çocuklarla birlikte ailelerin de katıldığı törende, sünnet olan her çocuğa bir de bisiklet hediye edildi. Sünnet edilecek çocukların kınasını Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban sürdü.
GÖNÜLLÜLERE VE
HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
Sünnet töreninde konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kimse Yok Mu Derneği’nin her yerde çok önemli faaliyetlere imza attığını söyledi. Dernek’e katkıda bulunan hayırseverlerin de tebrik edilmesi gerektiğini vurgulayan Çoban, “Kimse Yok Mu Derneğimiz, her yıl geleneksel olarak çocuklarımızı sünnet ettiriyor. Çocuklarımızın hayatları boyunca unutamayacağı anları onlara yaşatıyor. Çocukluğunun hayali oyuncakları kendine teslim ediyor. İnşallah çocuklarımız ömür boyunca bu anı unutmayacakları gibi Kimse Yok Mu Derneği’ne de bu maddi katkıları yaparak bütün bu organizasyonların yapılmasına vesile olanları da mutlaka ömürleri boyunca dua edecekler. Onları, hayırla anacaklardır. Sadece ilimizde değil, dünyanın neresinde olursa olsun, ırkı dini ne olursa olsun ‘Benim yardıma ihtiyacım var, desteğe ihtiyacım var, kimse yok mu’ deyince sağına ve soluna bakmadan onların yardımına koşan Kimse Yok Mu Derneği’nin çok değerli çalışanları, gönüllüleri, ve hayır sahipleri var. Hayır sahiplerini yürekten alkışlıyorum, Allah kazançlarına bereket versin diyorum” dedi.
9’UNCUSU DÜZENLENDİ
Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Celaleddin Soner, sünnet töreninin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken Şube Müdürü Mustafa Çobanoğlu da bu yıl 9’uncusunu gerçekleştirdikleri sünnet töreninden dolayı mutluluk duyduklarını kaydetti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme