5 yıldızlı Renault – Kocatepe Gazetesi

Renault’nun yeni otomobili Talimsan’ın tanıtımı Demireller Otomotiv’de yapıldı. Tanıtıma Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Beşer ile çok sayıda davetli katıldı.TEST SÜRÜŞÜ YAPTILARTalisman’ın örtüsünü Çoban ve Serteser birlikte açtı. Talisman’ın sürücü koltuğuna oturan Belediye [&hellip]

Renault’nun yeni otomobili Talimsan’ın tanıtımı Demireller Otomotiv’de yapıldı. Tanıtıma Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Beşer ile çok sayıda davetli katıldı.
TEST SÜRÜŞÜ YAPTILAR
Talisman’ın örtüsünü Çoban ve Serteser birlikte açtı. Talisman’ın sürücü koltuğuna oturan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, otomobilin özelliklerini inceledi. Davetliler, tanıtımın ardından test sürüşüyle Talisman keyfini yaşadı.
DURUŞUNUZU YANSITIR
Renault’nun yeni modeli Talisman hakkında bilgi veren Demireller Otomotiv Planlama Dağıtım Sorumlusu Rüveyda Ateş, “Talisman, prestij anlamında devrim yaşatacak bir araç. Hayatın akışını duruşunuz belirliyor. Talisman da duruşunuzu yansıtıyor” dedi.
TAM DONANIM 145 BİN LİRA
Tam donanımlı paketin 145 bin lira olarak belirlendiği Talisman’da Demireller Otomotiv’e özel indirimler sunulacak. Demireller’in sunacağı avantajlarla 139 bin 950 liraya düşecek olan tam donanımlı Talisman, şehir içinde 100 kilometre 4.9, şehir dışında ise 4.4 litre benzin harcıyor.
EURONCAP’TAN TAM PUAN
Talisman, otomobilin yetişkin yolcu koruması, çocuk yolcu koruması, yaya koruması ve güvenlik yardım teknolojileri dayanan EURONCAP testinden geçerek 5 yıldızla ödüllendirildi.
>> Murat ARISOY’un haberi

Bakmadan Geçme