5 yıl hizmet ve yatırımla geçecek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ın önümüzdeki beş yıl içinde hizmet ve yatırımla dolu bir dönem geçireceğini söyledi Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mevlüt Üyümez ve yönetimini makamında kabul etti.Protokol mensupları, oda, dernek, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, [&hellip]

5 yıl hizmet ve yatırımla geçecek

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ın önümüzdeki beş yıl içinde hizmet ve yatırımla dolu bir dönem geçireceğini söyledi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mevlüt Üyümez ve yönetimini makamında kabul etti.
Protokol mensupları, oda, dernek, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bu kez de Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ağırladı.
Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mevlüt Üyümez başkanlığında gerçekleşen ziyarete, dernek yönetim kurulu üyeleri ve derneğe üye olan gençler katıldı.
Başkan Çoban’ı tebrik eden Mevlüt Üyümez, hayırlı olsun dileklerini ifade ederek görevinde başarılar diledi. Ziyaretleri nedeniyle Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mevlüt Üyümez’e teşekkür eden Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ın önümüzdeki beş yıl hizmet ve yatırımla dolu bir dönem geçireceğini söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme