5 yaşındaki kazazede, hayata döndü

Afyon Kocatepe Üniversitesi ANS Araştırma ve Uygulama Hastanesi, trafik kazası geçiren 5 yaşındaki hastayı hayata döndürdü. Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde yaşanan trafik kazasında Atilla Karadilek ağır yaralandı Üniversite Hastanesi acil servisinde ilk müdehalesi yapılan Karadirek’in kafasında çökme kırığı, beyninde ödem ve ciğerlerinde ciddi derecede tahribat tespit edildi. Hasta daha sonra Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına [&hellip]

5 yaşındaki kazazede, hayata döndü

Afyon Kocatepe Üniversitesi ANS Araştırma ve Uygulama Hastanesi, trafik kazası geçiren 5 yaşındaki hastayı hayata döndürdü. Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde yaşanan trafik kazasında Atilla Karadilek ağır yaralandı

Üniversite Hastanesi acil servisinde ilk müdehalesi yapılan Karadirek’in kafasında çökme kırığı, beyninde ödem ve ciğerlerinde ciddi derecede tahribat tespit edildi. Hasta daha sonra Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alındı. Yaşam destek ünitesine 12 boyunca bağlı kalan Atilla Karadirek toplam 16 gün yoğun bakım ünitesinde tutuldu.
AKÜ hastanesine sedyeyle gelen 5 yaşındaki Karadirek’in, yoğun bakım ünitesinden yürüyerek çıkması büyük sevinç yarattı.
Atilla’nın annesi Gülhan Karadirek “Doktorlar, Atilla’yı hayata döndürmek için çok uğraştılar. Buradaki herkes oğlumla kendi çocuğuymuş gibi ilgilendi. Atilla’nın şu an yürüyüp konuşabilmesi gerçekten büyük bir mucize. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
AKÜ Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Yüksel ELA’ya teşekkürlerini sunan baba İsmail Karadirek ise “Oğlumuz tekrar hayata döndü. Öncelikle Doç. Dr. Yüksel Ela olmak üzere burada çalışan ve oğlumla ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme