5 kırmızı kart 3 gol

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Dinar Belediyespor ligin ikinci haftasında Akharım Belediyespor'a konuk oldu. İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen maçın ikinci yarısında Dinar Belediyespor 3 gol buldu. Maçın son anlarına gelindiğinde yaşanan gerginlikte hakem 5 kez kırmızı kartına başvurdu. Akharım'dan 2 oyuncuyu direkt kırmızı kartla oyundan atan hakem, Dinar'dan iki oyuncuyu direkt kırmızı kartla, bir [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Dinar Belediyespor ligin ikinci haftasında Akharım Belediyespor’a konuk oldu. İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen maçın ikinci yarısında Dinar Belediyespor 3 gol buldu. Maçın son anlarına gelindiğinde yaşanan gerginlikte hakem 5 kez kırmızı kartına başvurdu. Akharım’dan 2 oyuncuyu direkt kırmızı kartla oyundan atan hakem, Dinar’dan iki oyuncuyu direkt kırmızı kartla, bir oyuncuyu ise ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan attı.
İlk haftayı da 1-0 Kumartaşspor galibiyetiyle tamamlayan Dinar Belediyespor bu maçtan da 3-0 galibiyetle ayrılarak puanını 6’ya çıkardı. Akharım Belediyespor ise bu maçı da kaybederek yine haftayı puansız kapattı.
MAÇTAN DAKİKALAR
47. dakikada gelişen Dinar Belediye atağında Mehmet Ali attığı golle maçın ilk golüne ulaşmayı başardı. 1-0
53. dakikada Dinar Belediyespor’un geliştirdiği atakta Ali attığı golle farkı ikiye çıkaran isim oldu. 2-0
83. dakikada gelişen Dinar Belediyespor atağında Veysel attığı golle farkı 3’e çıkardı. 3-0
90. dakikada yaşanan gerginlik sonrasında maçın hakemi Akharım Belediye’den Ali Aktaş ve Cafer’i direkt kırmızı kartla oyundan attı. Aynı olaylarda ise Dinar Belediyespor’dan Mehmet Tamir, Sezai ve Veysel kırmızı kart gören isimler oldu. Dinar’dan Veysel ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atılan isim oldu.

Bakmadan Geçme