• Haberler
  • Genel
  • 5. Halı Saha Turnuvası’nda heyecan başladı

5. Halı Saha Turnuvası’nda heyecan başladı

Afyonkarahisar Barosu tarafından düzenlenen 5. Halı Saha Turnuvası’nda ilk maçlar oynanmaya başladı Afyonkarahisar Barosu 5. Halı Saha Turnuvası bu yıl biraz daha erkene almıştı. Normalde kış mevsiminin içinde düzenlenen turnuva, 28 Eylül 2013 tarihinde başladı. Bu yılki 5’incisi olan Baro Halı Saha Turnuvası için 12 takım başvurdu. İki grupta düzenlenen müsabakalar geçen hafta itibariyle başladı. [&hellip]

5. Halı Saha Turnuvası'nda heyecan başladı

Afyonkarahisar Barosu tarafından düzenlenen 5. Halı Saha Turnuvası’nda ilk maçlar oynanmaya başladı

Afyonkarahisar Barosu 5. Halı Saha Turnuvası bu yıl biraz daha erkene almıştı. Normalde kış mevsiminin içinde düzenlenen turnuva, 28 Eylül 2013 tarihinde başladı. Bu yılki 5’incisi olan Baro Halı Saha Turnuvası için 12 takım başvurdu. İki grupta düzenlenen müsabakalar geçen hafta itibariyle başladı. Afyonkarahisar Barosu, düzenlediği 5. Halı Saha Futbol Turnuvası ile avukat, adliye hâkim-savcı, adliye personeli ve kapalı-açık cezaevi personellerini bir araya getiriyor. 5. Halı Saha Turnuvası’nın açılış maçı Sandıklı Adliyespor – Açık Cezaevi İnfaz maçı arasında oynandı. Müsabakalar deyim yerindeyse nefes kesti. Bu mücadeleden sonra maçlar, pazar günü de oynandı. Afyonkarahisar Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksi Halı Saha Tesisleri’nde oynanan maçlarda ilginç sonuçlar alındı. Baro Futbol Halı Saha Turnuvası’nda alınan toplu sonuçlar şu şekilde:
Gizligüç 5- Pusulaspor 8
Son Şampiyon 9-İcra İdmanyuruspor 4
Kapalı Cezaevi 4- Ağır Ceza 1
Sandıklı Adliye 6- Açık İnfaz cezaevi 2
Değişim Spor 4- Hukuk Unıted 8
Gayretlispor 3- Haddini Bilbao 5

İsimler
dikkat çekiyor

Afyonkarahisar Barosu Futbol Halı Saha Turnuvası’na katılan 12 takımın arasında bazı takımlar var ki isimleriyle de dikkat çekiyorlar. Özellikle, Gizligüçspor, Gayretlispor Haddini Bilbao gibi takımlar, isimleriyle turnuvada ön plana çıkıyorlar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme