5 gol, 6 kırmızı kart

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Bolvadin Belediyespor ligin 13. haftasında Kumartaşspor'a (Seydilerspor) konuk oldu. Maça hızlı başlayan Kuramtaşspor ilk yarının ve ikinci yarının başında bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Ardından maçın sonuna doğru 8 kişi kalan rakibi karşısında 10 kişi kalan Bolvadin Belediyespor 3 gol buldu ve maçı 3-2 kazanmayı başardı. Dakika 16'da Kumartaş'ın golünü [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Bolvadin Belediyespor ligin 13. haftasında Kumartaşspor’a (Seydilerspor) konuk oldu. Maça hızlı başlayan Kuramtaşspor ilk yarının ve ikinci yarının başında bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Ardından maçın sonuna doğru 8 kişi kalan rakibi karşısında 10 kişi kalan Bolvadin Belediyespor 3 gol buldu ve maçı 3-2 kazanmayı başardı. Dakika 16’da Kumartaş’ın golünü Ahmet Yiğit kaydetti. Dakika 51’de Nasser Ossama Kumartaşspor’un farkı artırdığı golünü kaydetti. Dakika 62’de Bolvadin’den Çağdaş Şentürk kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Ardından 75. dakikada Hüseyin Şahin penaltıdan bulduğu golle farkı bire indirdi. Bolvadin’den 77. dakikada Ahmet Eriş skoru eşitlemeyi başardı. 2-2 devam eden maçta 79’da Halil Dadak, 81’de Ömer Dandır ve 85’te de Kaleci Anıl Bıçakçı kırmızı kartla oyundan ihraç edildi ve Kumartaşspor sahada 8 kişi kaldı.
83. dakikada da Bolvadin Belediye’den Serkan Kökten atığı golle maçın skorunu belirleyen isim oldu. Maçın sonunda da Bolvadin Belediye’den Salih Karadeniz ve Kumartaşspor’dan da Emrah Ülker kırmızı kart gördü.

Bakmadan Geçme