5 dakikada Beşiktaş – Kocatepe Gazetesi

 Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor, Antalya kampındaki hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlık maçlarına da çıkan AFJET Afyonspor, Tuzlaspor ile 0-0 golsüz berabere kaldığı ilk maçtan sonra Beşiktaş ile ikinci maçta karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da fazla zorlamadan oynadı. AFJET Afyonspor sahaya Rybka, Uğur Akdemir, Emre Öztürk, Bayram Çetin, Gökhan Kardeş, [&hellip]

 Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor, Antalya kampındaki hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlık maçlarına da çıkan AFJET Afyonspor, Tuzlaspor ile 0-0 golsüz berabere kaldığı ilk maçtan sonra Beşiktaş ile ikinci maçta karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da fazla zorlamadan oynadı. AFJET Afyonspor sahaya; Rybka, Uğur Akdemir, Emre Öztürk, Bayram Çetin, Gökhan Kardeş, Nazmi Candoğan, Metin Yüksel, Onurcan Güler, Ersel Aslıyüksek, Onur Ramazan Toprak, Oltan Karakullukçu ile çıktı. Beşiktaş ise sahaya; Utku Yuvakuran, Gökhan Gönül, Vida, Isımat Mırın, Hüseyin Seyligli,  Necip Uysal, Gary Medel, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Lens, Larin, ilk 11’i ile çıktı.
İlk yarının son atağında Emre Öztürk ile golü bulan AFJET Afyonspor, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da iki takım oyuncu değişiklikleri yaptı. 48. dakikada eşitliği sağlayan Beşiktaş’tan 5 dakikada 3 gol geldi. Beşiktaş’ın gollerini 48 ve 53. dakikalarda Larin, 51. dakikada Ljajic, 79. dakikada Fatih Aksoy ile 90. dakikada Babel kaydetti. AFJET Afyonspor, ikinci hazırlık maçında Beşiktaş’a 5-1 mağlup oldu.
AFJET Afyonspor bugün MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Calista Sports Center’da oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak.

Yeniler ilk 11’de başladı

AFJET Afyonspor’un ikinci yarıda kadrosunu güçlendirmek için kadrosuna aldığı Uğur Akdemir, Emre Öztürk, Gökhan Kardeş, Metin Yüksel ve Onurcan Güler Beşiktaş maçında ilk 11’de sahaya çıktı

AFJET Afyonspor’un ikinci yarıda kadrosunu güçlendirmek için kadrosuna kattığı yeni oyuncular Beşiktaş maçında ilk 11’de sahaya çıktı. Emre Öztürk, Gökhan Kardeş, Metin Yüksel ve Onurcan Güler takımla çalışmalara kısa süre önce başlasa da Beşiktaş maçındaki performansları ile Yönetim’in yerinde transfer yaptığını gösterdi.

Başkanlar maçı izledi

AFJET Afyonspor’un Beşiktaş ile oynadığı maçı izlemek için Antalya’ya giden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kulüp Başkanı Salih Sel ve yönetim kurulu üyeleri maçı tribünden takip etti

AFJET Afyonspor’un Beşiktaş ile karşılaştığı maçı izlemek için Antalya’ya giden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Kulüp Başkanı Salih Sel, maçı tribünden izledi. Başkanlar Çoban ve Sel’e ise Basketbol Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çetinbaş, AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Şahin, Şükrü Genelioğlu ve Afyonlu işadamları ile yöneticiler eşlik etti.

Bakmadan Geçme