5 bin başlık damızlık düve çiftliği kurulacak

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, hafta sonu vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsileriyle bir araya gelerek talepleri dinledi. Özkaya, memleketi Dinar'da Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, Başhekim İbrahim Eren Pek, hastane yöneticileri, doktorlar ve hemşirelerle görüş alışverişinde bulundu. Dinar seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya gelen Özkaya, AK Parti'nin gelecek dönemler için Dinar'da hayata geçirmeyi [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, hafta sonu vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsileriyle bir araya gelerek talepleri dinledi. Özkaya, memleketi Dinar’da Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak, Başhekim İbrahim Eren Pek, hastane yöneticileri, doktorlar ve hemşirelerle görüş alışverişinde bulundu. Dinar seçim ofisinde vatandaşlarla bir araya gelen Özkaya, AK Parti’nin gelecek dönemler için Dinar’da hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında vatandaşlara fikirlerini sordu. Dinar’daki programları boyunca vatandaşlarla buluşan Ali Özkaya, beraberindeki heyetle birlikte Dinar Ziraat Odası Başkanlığına yeni seçilen Cengiz Güçlü’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdikten sonra, pazarı gezerek alışveriş yapan vatandaş ve esnafla tek tek görüştü.
SEÇİM OFİSLERİNİ ZİYARET ETTİ
Programına Haydarlı ve Tatarlı Beldelerinin seçim ofisi açılışlarını yaparak devam eden Özkaya, inşaatı tamamlanmak üzere olan Tatarlı Pazar Yerinde incelemelerde bulundu. Özkaya, Kınık köyü muhtarlığınca kaymakamlık desteği ile yürütülen “Huzurlu Köy” projesi hakkında da bilgiler aldı.
MAHALLE TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU
Özkaya, Pazar günü ise Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Başkan Yardımcısı Selim Arıcı ile AK Parti İl Kadın Kolları Mahalle Temsilcileriyle buluştu. Program devamında Çobanlar ilçesi, Çobanlar ilçesine bağlı Kocaöz Beldesi, Merkeze bağlı Işıklar, Salar ve Erkmen Beldelerinin seçim ofislerinin açılışlarını yapan Ali Özkaya, Işıklar Beldesi sağlık ocağı temel atma törenine de katıldı.
 “BELDELERE DOĞALGAZ SÖZÜ”
Çobanlar, Işıklar, Kocaöz bölgelerine doğalgaz sözü veren Ali Özkaya Afyonkarahisar’ın tüm bölgelerine önümüzdeki yıllarda imkanlar dahilinde kademeli olarak doğalgazın getirileceğini belirtti.
“SORUNLARI TAKİP EDİYORUZ”
Afyonkarahisar’ın her beldesinin sorunlarını yakinen takip ettiklerini belirten Özkaya, “AK Parti döneminde önemli hizmetler yapıldı bu durum harici ve dahili düşmanları rahatsız ediyor, gelişen, değişen ve ilerleyen Türkiye’nin önüne geçme çabalarının kimi zaman FETÖ, PKK gibi terör örgütleriyle kimi zaman seçim öncesi ekonomik baskılarla sürüyor. Ancak milletimizin yüksek feraseti sayesinde bu tür oyunlara kanmayacağız önümüzdeki seçimlerde Cumhurbaşkanımızın yanında olarak liderimizin elini güçlendireceğiz ve ilerleyen süreçte sıkıntıların atlatılarak daha büyük yatırımları, yolları, köprüleri, fabrikaları yapacağız, yapılan hizmetler CHP ve türevleri bakımından hayal dahi edilemezken AK Parti hükümetleri ve belediyelerince tamamlandığının unutulmaması gerek.” dedi.

“PANCAR ÜCRETLERİ 20 MART’TA ÖDENECEK”
Bugüne kadar Afyonkarahisar’lıya verdikleri sözleri yerine getirdiklerini dile getiren Ali Özkaya, şekerpancarı fabrikası yanına kurulması planlanan beş bin başlık damızlık düve çiftliğinin ihalesine önümüzdeki günlerde çıkılacağını açıkladı. Özkaya, bu çiftlik sayesinde çiftçilerin ari ırk niteliğindeki temiz güvenilir damızlık düveleri uygun fiyatla alabileceklerinin altını çizerek, ayrıca Şeker Fabrikası yetkilileriyle yaptıkları görüşmede fabrikanın çiftçinin pancar paralarını 20 Mart itibari ile ödemeye başlayacağını kendisine ilettiklerini söyledi.

Bakmadan Geçme