450 kişiye ayda 200 TL burs veriliyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Afyon Eğitim Vakfı (AEV) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Demirel, Metin İplikçioğlu, Vakıf Genel Sekreteri Murat Diker, Vakıf Muhasibi Kadir Pancaroğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nden sonra göreve başlayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ile [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Afyon Eğitim Vakfı (AEV) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyeleri; Adnan Demirel, Metin İplikçioğlu, Vakıf Genel Sekreteri Murat Diker, Vakıf Muhasibi Kadir Pancaroğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden sonra göreve başlayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ile Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Mehmet Karakaş’ı ziyaret etti.
“BURS SAYISI VE
 ÜCRETİ ARTTI”
Belediye Başkanı Zeybek’i ziyarette AEV hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “2015 yılında Afyon Eğitim Vakfını devir aldık. Birçok faaliyetin içerisinde olduk. 2015 yılında 126 kişiye 150 TL burs veriliyordu. Şu anda 450 kişiye ayda 200 TL burs veriyoruz. Bu konuda önemli bir artış sağladık.” dedi.
ZEYBEK’TEN TAM DESTEK
Zeybek ise hayırlı hizmetlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti. Maddi imkânlardan yoksun gençlerin daha üst seviyede eğitim yapabilmelerini yürütülen çalışmalarda emeği geçenleri tebrik eden Başkan Zeybek, “Sizler bu işin öncülerisiniz. Nihayeti şahsınıza değil, Afyon’un eğitimine katkıda bulunmak amacıyla gayret sarf ediyorsunuz. Bu hayırlı hizmetlerde bize düşen görev neyse sizlerin yanındayız.” şeklinde konuştu.
“ÇOBAN’IN VAKIF’A BÜYÜK HİZMETLERİ OLDU”
Afyon Eğitim Vakfı Yönetimi, Zeybek’in ardından İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşma Serteser, Çoban’ın Afyon Eğitim Vakfı’nın 2’inci Başkanı olduğunu belirterek Çoban ile aynı yönetimde olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti. Serteser, Çoban’ın Vakıf’a büyük hizmetlerinin olduğunu, bu hizmetlerin yeni dönemde de aynı şekilde devam edeceğine inandığını kaydetti.
“AEV, SERTESER İLE
 İVME KAZANDI”
İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban da AEV’in Afyonkarahisar için önemine vurgu yaptı. Çoban, Serteser’in Yönetim Kurulu Başkanı olması ile Vakıf’ın büyük bir ivme kazandığını belirterek “Daha önce olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız.” dedi.
SERTESER, KARAKAŞ’I
TEBRİK ETTİ
Afyon Eğitim Vakfı’nın gün içindeki programı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın ziyaret edilmesi ile sona erdi. Ziyarette görüşlerini dile getiren Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı yeni görevi dolayısıyla tebrik etti.
“TAKDİRE ŞAYAN FAALİYETLERE İMZA ATILIYOR”
Rektör Prof. Dr. Karakaş ise ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Karakaş, Afyon Eğitim Vakfı’nın takdire şayan faaliyetlere imza attığını, ortak paydalarının eğitim olduğunu, her konuda desteğe hazır olduklarını belirterek Vakıf’ın bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme