45 Yıl Sonra Afyon'da Buluştular

Akşehir Öğretmen Okulu mezunları, yaklaşık 45 yıl sonra Afyonkarahisar'da buluşarak hem hasret giderdi hem de Afyonkarahisar'ın tarihi güzelliklerini keşfetme imkanı buldu. Mezunlar, buluşmanın gerçekleşmesini sağlayan Aziz Aslan'a teşekkür etti

Akşehir Öğretmen Okulu’nun 1977-78-79 yılları mezunları Afyonkarahisar’da bir araya geldi. Yaklaşık 45 yıl sonra buluşan mezunlar, Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetme imkanı buldular. Akşehir Öğretmen Okulu mezunlarının buluşması programı çerçevesinde Frig Vadisi’nin Afyonkarahisar’da kalan kısmının tamamı, şehir merkezindeki tarihi ve kültürel yerler ve müzeler ziyaret edildi. 

45 Yıl Sonra Afyon'da Buluştular

MİSAFİRLERE YÖRESEL ÜRÜNLER İKRAM EDİLDİ

Buluşmada, Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ın birbirinden lezzetli yöresel yemekleri de misafirlerin beğenisine sunuldu. Program kapsamında Afyonkarahisar’a gelen Akşehir Öğretmen Okulu mezunları, yakınlarına hediyelik eşya ve yöresel ürünler almayı da ihmal etmedi. 

45 Yıl Sonra Afyon'da Buluştular

“ÖĞRETMEN OKULLU OLMAK AYRICALIKTIR”

Programın Organizasyon Komitesi Başkanı Aziz Aslan “Akşehir Öğretmen Okulu mezunları olarak geleneksel hâle getirdiğimiz toplantılarımızın bir tanesini Afyon’da yaptık. 55-60 kişilik katılımla iki günlük bir programda beraber olduk. O dönemin zor şartlarında yatılı okulda okumanın gereği, her türlü zorluğu müthiş bir dayanışma içinde yaşayan arkadaşlarımızla yıllardır devam eden dostluklarımızı pekiştirdik. Hasret giderdik. Öğretmen okullu olmak bir ayrıcalıktır. Uzak veya komşu illerden gelerek destek veren katılanlara ve gayretlerini esirgemeyen komite üyelerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

45 Yıl Sonra Afyon'da Buluştular

“AZİZ ASLAN SAYESİNDE AFYON’U TANIDIK”

Akşehir Öğretmen Okulu mezunları da “Yarım asırlık arkadaşımız Aziz Aslan Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri Afyonkarahisar’da ağırladı. O’nun sayesinde, gelip geçerken uğradığımız, belirli yönlerini bildiğimiz Afyonkarahisar’ı daha yakından tanımış olduk. Afyonkarahisar gerçekten, bildiğimizin ötesinde keşfedilecek güzelliklere sahip. Aziz Aslan Bey’e teşekkür ediyoruz” dediler

Bakmadan Geçme