43 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi

Afyonkarahisar il Jandarma Komutanlığı tarafından bir araçta yapılan aramada el yapımı ruhsatsız av tüfeği ve av tüfeği kartuşu ele geçirildi İl Jandarma Komutanlığı'ndan alınan bilgilere göre, Konya ilinden Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesine şahıslara satılması amacıyla el yapımı av tüfeği getirileceği yönünde bilgiler elde edildi.Adli makamdan alınan arama kararı ile Sandıklı ilçesi Akarım beldesinde C.F ve [&hellip]

43 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi

Afyonkarahisar il Jandarma Komutanlığı tarafından bir araçta yapılan aramada el yapımı ruhsatsız av tüfeği ve av tüfeği kartuşu ele geçirildi

İl Jandarma Komutanlığı’ndan alınan bilgilere göre, Konya ilinden Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesine şahıslara satılması amacıyla el yapımı av tüfeği getirileceği yönünde bilgiler elde edildi.
Adli makamdan alınan arama kararı ile Sandıklı ilçesi Akarım beldesinde C.F ve M.Ö. isimli şahsıların bulunduğu araçta arama yapıldı. Aramada toplam 43 adet el yapımı ruhsatsız yarı otomatik av tüfeği ve 25 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi. Meydana gelen olayla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alındı.
Şahıslar hakkında İl Jandarma Komutanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutan Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Jan-darma Komu-tanlığı’nın suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla de-vam ettiğini bildirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme