41 yıllık meslek hayatını gururla tamamladı

Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Akın, 41 yıllık başarılı görev süresinin ardından emekliye ayrıldı   Afyonkarahisar eğitim camiasının sevilen ve başarılı isimlerinden Ahmet Akın emekliye ayrıldı. Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini sürdüren Ahmet akın emekliliğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Akın yaptığı paylaşımda, '41 yıldır ilk günkü heyecan ve ideal ile, Türkiye [&hellip]

Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Akın, 41 yıllık başarılı görev süresinin ardından emekliye ayrıldı

Afyonkarahisar eğitim camiasının sevilen ve başarılı isimlerinden Ahmet Akın emekliye ayrıldı.
Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini sürdüren Ahmet akın emekliliğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Akın yaptığı paylaşımda, “41 yıldır ilk günkü heyecan ve ideal ile, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin nizamına ve Türk Milleti’nin irfanına uygun olarak yürüttüğüm meslek hayatım bugün itibariyle emekliye ayrılmamla nihayete ermiştir. Elhamdülillah. Eşşükrülillah”
Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Muhtar Demirci de Akın’ın emekliliğiyle ilgili bir açıklamada bulundu. Demirci, “41 yılını eğitime adanmış, ilkelerden ve ülkülerden taviz verilmeden, şerefle tamamlanmış görev süresi. Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Ahmet Akın Ağabeyimiz bugün yaş haddini doldurup, son mesaisini yaparak emekli oldu. Elbette Türk Eğitim Sen olarak üyelerimizin son görev gününde de ve ömür boyu yanlarında olacağız. Emeklilik yaşantısında Ahmet Akın ağabeyimize sağlık, mutluluk ve huzurla dolu yaşam diliyoruz.” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme