41 kere maşallah – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen toplu sünnet töreni coşku içerisinde yapıldı Afyonkarahisar Belediyesi sadece il merkezinden değil, ilçelerden, köylerden ve kasabalardan yapılan müracaatlar neticesinde 41 çocuğu sünnet ettirdi.Özel Park Hastanesi’nin hijyenik ortamında uzman doktorlar nezaretinde yapılan sünnet merasimine Belediye Başkan Vekili Haydar Kaya, Belediye Meclis Üyesi H. Sait Evrenkaya ve Mahmut Karcı, Özel Park [&hellip]

41 kere maşallah

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen toplu sünnet töreni coşku içerisinde yapıldı

Afyonkarahisar Belediyesi sadece il merkezinden değil, ilçelerden, köylerden ve kasabalardan yapılan müracaatlar neticesinde 41 çocuğu sünnet ettirdi.
Özel Park Hastanesi’nin hijyenik ortamında uzman doktorlar nezaretinde yapılan sünnet merasimine Belediye Başkan Vekili Haydar Kaya, Belediye Meclis Üyesi H. Sait Evrenkaya ve Mahmut Karcı, Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Özkal, Hastane Müdürü Şükrü Tunçbilek, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık ile sünnet çocuklarının aileleri katıldı.
Hayırsever işadamlarına teşekkür
Törende bir konuşma yapan Başkan Vekili Haydar Kaya, sünnet merasimindeki birlik ve beraberlikten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sünnet törenin düzenlenmesinde katkıda bulunan işadamlarına ve çocukların sünnet olmasında emeği geçen Park Hastanesi’nin Yönetim Kurulu’na, doktorlarına ve çalışanlarına teşekkür eden Haydar Kaya, töreninin hayırlı olmasını diledi.
Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Özkal ise sünnet merasiminin Park Hastanesi ev sahipliğinde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek bundan sonraki yıllarda da bu tür etkinliklerde Afyonkarahisar Belediyesi ile işbirliği halinde olmaya devam edeceklerini söyledi.
Okunan Kuran-ı Kerim ve duanın ardından sünnet çocuklarını ziyaret eden protokol, onlara çeşitli hediyeler armağan ettiler. Sünnet merasiminde Belediye tarafından törene katılan konuklara ve ailelere pilav ve ayran ikram edildi.

Bakmadan Geçme