403 projeye 26 milyon Avro

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Mevlüt Çavuşoğlu, Afyonkarahisar Valiliği'ni ziyaret etti. Çavuşoğlu, Afyon'da 403 Avrupa Birliği projesi yapıldığını söyledi Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti. Çavuşoğlu, Türkiye'nin Avrupa Birliği yolunda ilerlediğini belirterek 'Avrupa Birliği Türkiye için vazgeçilmezdir. Avrupa'nın ortak değerlerine inanıyoruz. Birçok alanda reformlarımız devam ediyor. Avrupa Birliği [&hellip]

403 projeye 26 milyon Avro

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Mevlüt Çavuşoğlu, Afyonkarahisar Valiliği’ni ziyaret etti. Çavuşoğlu, Afyon’da 403 Avrupa Birliği projesi yapıldığını söyledi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Çavuşoğlu, Türkiye’nin Avrupa Birliği yolunda ilerlediğini belirterek “Avrupa Birliği Türkiye için vazgeçilmezdir. Avrupa’nın ortak değerlerine inanıyoruz. Birçok alanda reformlarımız devam ediyor. Avrupa Birliği fonları ile çok sayıda proje üretiyoruz. Her Valiliğimiz’de Koordinasyon Merkezimiz var. Bu güzel çalışmalar sayesinde illerimize çok değerli kaynaklar aktarıldı” dedi.
DAHA ÇOK PROJE ÜRETİLEBİLİR
Afyonkarahisar Valiliği’ni de Avrupa Birliği projeleri hazırlanması noktasında kutlayan Çavuşoğlu, “Afyonkarahisar’da şu ana kadar 403 proje üretilmiş. 26,3 milyon Avro kaynak aktarılmış. Bir taraftan Valiliğimiz, bir taraftan Üniversitemiz, Ticaret ve Sanayi Odamız daha çok çalışarak proje üretecekler. Afyonkarahisar bir termal turizm merkezi. Turizm ile ilgili projelere de destekler verilebiliyor” diye konuştu.
STANDARTLAR MEDENİYET İÇİN
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da Bakan Çavuşoğlu’na ziyaret için teşekkür etti. Balkanlıoğlu, “Devlet politikası olarak yönümüzü Avrupa’ya döndürdük. Avrupa Birliği bir medeniyet projesi. Avrupa Birliği’nin standartları, bizlerin daha medeni olmalarını, insanca yaşamalarını, demokrasimizin gelişmesini sağlayacaktır. Memleketimizin gelişmesi neticesinde Avrupa’ya girme ihtiyacımız bile olmayabilir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

AFYON’U SEVİYORUZ
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Mevlüt Çavuşoğlu, Valilik ziyaretinde “Afyonkarahisar’ı seviyoruz. Sadece Antalya’ya giderken yolumuzun üstünde olması için değil, türkülerini de severim. Afyon’un gelişmesinde Veysel Eroğlu’nun büyük katkısı var” diye konuştu. Vali İrfan Balkanlıoğlu da Bakan Çavuşoğlu’na Afyon ve Emirdağ türküleri albümü hediye etti. Çavuşoğlu, “Karahisar Kalesi’ni en güzel Kıraç söylüyor” dedi.

Bakmadan Geçme