40 yılllık hasrete iftarlı son

İftarını hergün başka bir yerde vatandaşlarla birlikte yapan ve ailelere konuk olan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, hafta sonunda merkeze bağlı Nuribey beldesine konuk oldu. 40 yıldır ilk kez bir Vali'nin gittiği Nuribey beldesinde büyük bir coşku yaşandı İftara bir saat kala Nuribey beldesine giden Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi, Belediye Başkanı [&hellip]

40 yılllık hasrete iftarlı son

İftarını hergün başka bir yerde vatandaşlarla birlikte yapan ve ailelere konuk olan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, hafta sonunda merkeze bağlı Nuribey beldesine konuk oldu. 40 yıldır ilk kez bir Vali’nin gittiği Nuribey beldesinde büyük bir coşku yaşandı

İftara bir saat kala Nuribey beldesine giden Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi, Belediye Başkanı Hazım Kaya ve çok sayıda vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. Kendisini karşılayan vatandaşlarla ve çocuklarla teker teker tokalaşan ve onlarla ilgilenen Vali Balkanlıoğlu, Köy odasında Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen iftar yemeğinde, beldede yaşayan yaşlı ve maddi sıkıntı içinde olan kadın ve erkeklerle buluştu.
Yaşlı kadın ve erkeklerin ellerini öperek, mübarek Ramazanlarını kutlayan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Bayan Balkanlıoğlu, yaşlıların sorun, istek ve taleplerini de dinlediler. Yere hazırlanan iftar sofralarında köylülerle birlikte orucunu açan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi, yemek sırasında da vatandaşlarla sohbet ettiler.
Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli ve Müdürü Süleyman Arı’nın da hazır bulunduğu iftar programında, ayni ve nakdi yardım talebinde bulunan vatandaşların kayıtları alındı. SYD Vakfından hali hazırda yardım alan beldenin 10 yaşlısının isteklerini dinleyen Vali Balkanlıoğlu, onlara çeşitli hediyelerde verdi. SYD Vakfı Müdürü Süleyman Arı’da 10 yaşlı vatandaşa kendileri adına daha önceden hazırlanmış Ramazan ve Bayram yardımı olarak 500’er TL’lik banka çeklerini takdim etti.
Nuribey beldesinin merkeze yakın olmasına rağmen 40 yıldır hiçbir Valinin gelmediğine şaşıran Vali Balkanlıoğlu, en kısa sürede il müdürleriyle birlikte beldeye gelip, vatandaşlarla geniş katılımlı bir toplantı düzenleyeceğini söyledi.
İftar sırasında Bayan Esma Balkanlıoğlu’da bayanların istek, talep ve önerilerini dinleyerek, onlara çeşitli hediyeler verdi. Nuribey Beldesindeki iftar programı birlikte çekinilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme