40 yıllık evlilere AK Parti'den hediyeli ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı heyeti, 'Afyonkarahisar 2021 Aile Yılı' kapsamında evliliği 40 yılı aşmış aileleri ziyaret ederek hediye takdim ettiler   AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı bünyesindeki Sosyal Politikalar Başkanlığı heyeti Afyonkarahisar'da 2021 yılının aile yılı ilan edilmesi sebebiyle evliliği 40 yılı aşmış çiftleri ziyaret etti. GÜL VE LOKUM İKRAM ETTİLER Merkez Cumhuriyet, Karaman [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı heyeti, “Afyonkarahisar 2021 Aile Yılı” kapsamında evliliği 40 yılı aşmış aileleri ziyaret ederek hediye takdim ettiler

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı bünyesindeki Sosyal Politikalar Başkanlığı heyeti Afyonkarahisar’da 2021 yılının aile yılı ilan edilmesi sebebiyle evliliği 40 yılı aşmış çiftleri ziyaret etti.
GÜL VE LOKUM
İKRAM ETTİLER
Merkez Cumhuriyet, Karaman ve Dervişpaşa Mahallelerinde aileleri tek tek ziyaret eden heyette AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Sultan Betül Erişen, il yönetim kurulu üyesi Seyhan Kılınçarslan, Ahmet Kışpınar, Eren Alan, Kadın, Gençlik Kolları ve Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer yer aldı. Heyet her aile ziyaretinde gül ve lokum ikram ederek mutluluklar diledi. AK Parti heyetini karşısında gören çiftler ise hatırlanmaları dolayısıyla mutlu olduklarını kaydettiler.
>> Hayriye CANER’in Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme