40 yıldır bitmeyen dostluk – Kocatepe Gazetesi

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından Fuar Alanı’nda piknik düzenlendi. Ailelerin katıldığı piknikte hem dostluklar tazelendi, hem de geçmişteki hatıralar yâd edildi. Dernek Başkanı Şerafettin Gerçekçi, “Biz burada, 40 yıldır bitmeyen dostlukları yaşatıyoruz” dedi.İLK ADIM DESTEĞİDernek Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Aslan da “Biz dernek olarak, Yetiştirme Yurtları’nda kalan gençlerin toplumsal hayata uyum [&hellip]

Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından Fuar Alanı’nda piknik düzenlendi. Ailelerin katıldığı piknikte hem dostluklar tazelendi, hem de geçmişteki hatıralar yâd edildi. Dernek Başkanı Şerafettin Gerçekçi, “Biz burada, 40 yıldır bitmeyen dostlukları yaşatıyoruz” dedi.
İLK ADIM
 DESTEĞİ
Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Aslan da “Biz dernek olarak, Yetiştirme Yurtları’nda kalan gençlerin toplumsal hayata uyum sağlaması için projeler geliştiriyor ve sosyal alanda destek oluyoruz. Yetiştirme Yurtları’ndan yetişen ve kendi ayakları üzerinde duran kişilerin örnek alınmasını sağlıyoruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme