40 kişi 3500 kişiye yemek hazırlıyor

Afyonkarahisar Belediyesi’nin iftar çadırları ile yemek dağıtım noktalarında ikram edilen iftar yemekleri 40 kişinin hummalı çalışması ile sofralara ulaşıyor Afyonkarahisar Belediyesi’nin Ramazan ayı nedeniyle kentin 4 farklı noktasına kurduğu çadırlarla her gün 3 bin 500 kişiye iftar yemeği veriyor. İftar yemekleri 40 kişilik bir ekip tarafından hergün hummalı bir çalışma sonucunda hazırlanıyor.Hayırsever işadamlarının katkılarıyla bu [&hellip]

40 kişi 3500 kişiye yemek hazırlıyor

Afyonkarahisar Belediyesi’nin iftar çadırları ile yemek dağıtım noktalarında ikram
edilen iftar yemekleri 40 kişinin hummalı çalışması ile sofralara ulaşıyor

Afyonkarahisar Belediyesi’nin Ramazan ayı nedeniyle kentin 4 farklı noktasına kurduğu çadırlarla her gün 3 bin 500 kişiye iftar yemeği veriyor. İftar yemekleri 40 kişilik bir ekip tarafından hergün hummalı bir çalışma sonucunda hazırlanıyor.
Hayırsever işadamlarının katkılarıyla bu yıl 4 ayrı noktada iftar çadırı kuruldu, 5 bölgede ise dağıtım noktası oluşturuldu. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, iftar çadırlarına katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımıza seslendi.Ramazan ayının yardımlaşma, bolluk ve bereket ayı olduğunu hatırlatan Başkan Çoban, Afyonkarahisarlılar’ın hayırsever olduğunu söyledi. Başkan Burhanettin Çoban; “Ramazan ayında oluşturduğumuz iftar çadırlarımızda günlük 3 bin 500 kişiye yemek ikram edeceğiz. İftar çadırlarımıza katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımız candan teşekkür ediyorum” dedi.
Afyonkarahisar şehir merkezinde iftar çadırları Mecidiye Mahallesi, Atatürk Lisesi bahçesi, Organize Sanayi BÖlgesi ve 1. Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunuyor.
İftar yemeği dağıtım noktaları ise Çavuşbaş Mahallesi, Fatih Mahallesi, Sahipata Mahallesi, Karşıyaka Mahallesi ve İmaret Camii’nde bulunuyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme