4 yıl sonra gelen kolaylık

Afyonkarahisar-İzmir Karayolu'nda Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi önünde, hastaların ve öğrencilerin anayoldan rahatça geçmesi amacıyla yapılan üst geçitte, 4 yıl sonra bir eksiklik getirildi.MERDİVENLE ÇIK-İN100 BASAMAK30 metre uzunluğunda, 6 buçuk metre yüksekliğindeki üst geçide ulaşmak için 50 basamakla çıkmak gerekiyor. Üst geçitten inmek için de yine 50 basamak kullanmak gerekiyordu Üstgeçide bu yıl ek yokuşlar yerleştirildi. [&hellip]

Afyonkarahisar-İzmir Karayolu’nda Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi önünde, hastaların ve öğrencilerin anayoldan rahatça geçmesi amacıyla yapılan üst geçitte, 4 yıl sonra bir eksiklik getirildi.
MERDİVENLE ÇIK-İN;
100 BASAMAK
30 metre uzunluğunda, 6 buçuk metre yüksekliğindeki üst geçide ulaşmak için 50 basamakla çıkmak gerekiyor. Üst geçitten inmek için de yine 50 basamak kullanmak gerekiyordu Üstgeçide bu yıl ek yokuşlar yerleştirildi. Üstgeçide bağlanan ek yokuşlarla, özellikle merdiven çıkmakta zorluk çeken hastalar düşünülmüş oldu.
BAYKARA GÜNDEME GETİRMİŞTİ
Afyonkarahisar Belediye Meclisi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanı Halil İbrahim Baykara, 2013 yılında üst geçit önünde bir basın toplantısı düzenlemiş, engelliler ve yaşlıların düşünülmesi gerektiğini vurgulamıştı. Baykara, “Yol bariyerlerle kapatıldığı için insanlar mecburen geçidi kullanıyor. Ancak engelliler burayı kullanamadığı gibi yaşlı ve hastalar ise 5-10 dakikada ancak karşıya geçiyor. Karayolları ya da diğer ilgili kurumların ivedilikle asansör yapması şart” demişti.
>> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme