4 tarla mahkemeden satılacak

Emirdağ Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, çeşitli metrekarelerde olan 4 adet tarlayı açık attırma ile satışa çıkartacak. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Emirdağ Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, keşif anında kıymet takdiri istenilen tarla vasıflı taşınmazın üzerinde herhangi bir ağaç, yapı ve müştemilat olmadığı boş durumda olduğu görülmüştür. Toprak yapısı [&hellip]

Emirdağ Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, çeşitli metrekarelerde olan 4 adet tarlayı açık attırma ile satışa çıkartacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Emirdağ Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, keşif anında kıymet takdiri istenilen tarla vasıflı taşınmazın üzerinde herhangi bir ağaç, yapı ve müştemilat olmadığı boş durumda olduğu görülmüştür. Toprak yapısı itibariyle orta profilli, sulama imkanı bulunmayan kuru tarım arazisidir. Taşınmaz topoğrafik olarak düze yakın eğimli (%0-2) bir yapıya sahiptir. Taşınmaz kuş uçuşu olarak Bademli Köy merkezine 6 km, Bademli-Eşrefli Köy yoluna 900 metre mesafede, Emirdağ Merkeze 26 km mesafede Emirdağ Bademli köyünde bulunan 12 bin 512 metrekare tarla, yine Bademli Köy merkezine 3.8 km, Bademli-Eşrefli Köy yoluna 1.58 km mesafede, Emirdağ Merkeze 24 km mesafede bulunan 6 bin 176 metrekare tarla, Bademli Köy merkezine 3.8 km, Bademli-Eşrefli Köy yoluna 2.20 km mesafede, Emirdağ Merkeze 23 km mesafede bulunan 17 bin 665 metrekare tarla ve Bademli Köy merkezine 1.7 km, Bademli-Avdan Köy yoluna 360 metre mesafede, Emirdağ Merkeze 24.70 km mesafede bulunan 2 bin 405 metrekare tarla açık arttırma ile satılacak. Tarlaların ilk satışları 13 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme