4 takım iyi – Kocatepe Gazetesi

2017-18 basketbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Afyon Belediyespor yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Basketfaul.com'a açıklama yapan Afyon Belediyespor Genel Menajeri Cömert Küce, Koç Can Sevim’e çok güvendiklerini söyledi. Takımın başına genç ve dinamik bir koç getirdiklerine dikkat çeken Küce, 'Böyle bir fırsatı genç koça vermemiz önemli ancak onun bilgisine ve bu işi başaracağına [&hellip]

2017-18 basketbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek Afyon Belediyespor yeni sezon çalışmalarına devam ediyor. Basketfaul.com’a açıklama yapan Afyon Belediyespor Genel Menajeri Cömert Küce, Koç Can Sevim’e çok güvendiklerini söyledi. Takımın başına genç ve dinamik bir koç getirdiklerine dikkat çeken Küce, “Böyle bir fırsatı genç koça vermemiz önemli ancak onun bilgisine ve bu işi başaracağına inancımız tam” dedi.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın takıma büyük destek verdiğinin altını çizen Küce, “Genç yönetim kurulu üyeleri çağdaş bir yaklaşımla organizasyonu büyütüyor” ifadesine yer verdi.
Afyon Belediye ile toplamda 4 takımın iyi kadro kurduğuna dikkat çeken Küce, “Şu an itibariyle bizle birlikte Bahçeşehir Koleji, Türk Telekom ve Bursaspor iyi kadro kurdu. Lige devir yoluyla gelecek başka takımlar da olacak. Bu dörtlüye başka takımlar da katılmak isteyecek” şeklinde konuştu.
“BİZ VE BURSA AVANTAJLIYIZ”
Afyon Belediye ile Bursaspor’un şehir takımı olduğu için avantajlı olduğunu söyleyen Küce, “Sonuçta zor bir ligdeyiz ama ben Afyon Belediye’yi çok şanslı görüyorum. Bursaspor’un ve bizim avantajımız şehir takımı olmamız. Maç sırasında göreceğimiz desteğin dışında kentin yakın ilgisini her zaman hissediyoruz” ifadesini kullandı.
Yeni sezona yeni salonda başlayacaklarına dikkat çeken Küce, “Eski salon 2 bin kişilikti, yenisi ise 3 bin kişilik ancak bu da yetmeyebilir” dedi.
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Küce, “5 numara ve şutör guard pozisyonları için iki yabancıyla anlaşmak istiyoruz. Bir-iki genç de alarak transferi kapatacağız” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme