4. Kum Voleybolu Turnuvası başladı

Afyon Belediyesi'nin sponsorluğunda başlayan 4. Kum Voleybolu Turnuvası'nda ilk iki gün geride kaldıAfyonkarahisar'daki Akarçay Rekreasyon alanında bulanan Kum Voleybolu sahasında 4. Kum Voleybolu Turnuvası başladı. Konuyla ilgili bilgi veren Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi İrfan Başpınar,  'Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'ın maddi ve manevi destekleriyle bu sene Geleneksel 4. Kum Voleybolu Turnuvası'nı başlattık. İkişerli kişilerden oluşan [&hellip]

Afyon Belediyesi’nin sponsorluğunda başlayan 4. Kum Voleybolu Turnuvası’nda ilk iki gün geride kaldıAfyonkarahisar’daki Akarçay Rekreasyon alanında bulanan Kum Voleybolu sahasında 4. Kum Voleybolu Turnuvası başladı. Konuyla ilgili bilgi veren Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilcisi İrfan Başpınar,  “Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın maddi ve manevi destekleriyle bu sene Geleneksel 4. Kum Voleybolu Turnuvası’nı başlattık. İkişerli kişilerden oluşan 28 erkek, 8 bayan takımı Turnuvaya katılıyor. Kızlarda grup erkekler de ise eleme sistemine göre maçlar yapılmaktadır. İlk gün 7 maç yapıldı. İkinci yine 7 maç yapılırken Erkeklerde 4 takım bir üst tura geçmeyi başardı. Müsabakalarımız akşam saat 17.00’de bayanların müsabakaları ile başlarken, gece 23.00-24.00’e kadar sürüyor. Işıklandırma sistemi olan kum voleybolu sahamızda hiçbir sıkıntı olmadan maçlarımızı oynuyoruz. Belediye Başkanımız Çoban, sunduğumuz isteklerimizi olumsuzluk göstermeden yardımcı oluyor. Katılan sporculara müsabakalarda tişört ve su ile destek veriyor. Final grubunda katılan tüm sporculara madalya verilecek. Derece alanlara ise yine Belediye Başkanımız tarafından para ödülü, kupa ve madalya verilecek. Afyonkarahisar halkını maçlarımıza davet ediyoruz. Zaten hali hazırda gelen halkımız var. Onlarda alana gelip pikniklerini yaparken ayrıca maçlarımızı da izleme şansı yakalıyor. Müsabakalar devam ederken de olumlu vatandaşların olumlu tepkilerini aldık. 10-15 bayan, 15-20 de erkek takımı başvuru yapmak istedi. Fakat kuralar çekildiği için taleplerine cevap veremedik. Kum Voleybolu Turnuvamızda, Türkiye Voleybol Federasyonu İl Temsilciliği tarafından Ulusal ve İl Hakemlerimiz görev almaktadır. Biz de desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Çoban’a ve personeline sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.  
“BAŞKAN’DAN TALEP”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan Kum Voleybolu sahasının yer değişikliği konusunda talepte bulunduklarını belirten İl Temsilcisi Başpınar, “Akarçay Rekreasyon alanı sonunda bulanan kum voleybolu sahasını İmam-ı Azam Camisi’ne yakın bir bölgeye taşınması konusunda Belediye Başkanımız’dan talebimiz oldu. İnşallah önümüzdeki sezonlarda o da gerçekleşecek. Böylece daha fazla kişiye ve kitleye hitap edeceğiz” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme