• Haberler
  • Genel
  • 4 kişinin hayatını kaybettiği olayın görüntüleri ortaya çıktı

4 kişinin hayatını kaybettiği olayın görüntüleri ortaya çıktı

Afyonkarahisar’da 270 promil alkolle, 4 kişinin hayatına kıyan İ.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 40 bin liralık senedin gecikme faiziyle icraya konulmasının ardından yaşanan olayın görüntüleri ortaya çıktı.   Olay, 6 Kasım Cumartesi günü saat 18:30 sıralarında Afyonkarahisar merkeze bağlı Çıkrık beldesinde meydana geldi. Yusuf ve Fatma Mercan çiftinin boşanmasının ardından iki aile arasında husumet başladı. Aralarında geçmişe dayalı [&hellip]

Afyonkarahisar’da 270 promil alkolle, 4 kişinin hayatına kıyan İ.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 40 bin liralık senedin gecikme faiziyle icraya konulmasının ardından yaşanan olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, 6 Kasım Cumartesi günü saat 18:30 sıralarında Afyonkarahisar merkeze bağlı Çıkrık beldesinde meydana geldi. Yusuf ve Fatma Mercan çiftinin boşanmasının ardından iki aile arasında husumet başladı. Aralarında geçmişe dayalı borç-alacak anlaşmazlığı olan aileler arasındaki husumet, icra takibi başlatılmasıyla daha da büyüdü.

ARACA KURŞUN YAĞDIRDI

Fatma Mercan’ın babası İ.K., 6 Kasım akşam saatlerinde 03 EL 524 plakalı otomobiliyle, Yusuf Mercan, babası Mevlüt Mercan, annesi Şefika Mercan, anneannesi Hanife Mutlu, kız kardeşi Hatice Mercan ile Hatice Mercan’ın 1 yaşındaki kızının bulunduğu 03 BG 792 plakalı otomobili takibe başladı. Belde meydanında Mercan ailesinin bulunduğu otomobilin durması sonrasında İ.K.’nın cinayetleri işlediği anların görüntüsü ortaya çıktı. Aracın durmasından sonra kendi aracından inen İ.K., önce Mevlüt Mercan’ın bulunduğu aracın şoför kapısını açıyor. Kısa bir süre Mevlüt Mercan ile konuşan İ.K. tabancayla ateş etmeye başladı. İ.K., ilk olarak Mevlüt Mercan’a iki el ateş etti. Görüntülerde yanına gelen kişilere de tepki gösteren İ.K., daha sonra eski damadı Yusuf’un olduğu kapıya geçerek ateş etmeyi sürdürdü. Sonrasında arka camdan ateş eden İ.K., burada da Şefika Meran Hanife Mutlu ve Hatice Mercan’a ateş etti. Saldırı sonrasında çevredekilerden bir vatandaşa araçta 1 yaşındaki çocuğun olduğunu söyleyen İ.K. çocuğu almaları için ikazda bulunuyor.

270 promobil alkol tespit edilen İ.K. olaydan sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Yakalanan ve hakim karşısına çıkarılan İ.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İ.K, ifadesinde 10 yıl önce çocuklarının severek evlendiklerini kendisinin bu evlilikten çok daha önce Mevlüt Mercan ile karşılıklı anlaşarak 40 bin liralık senede imza attığını söyledi.

Bakmadan Geçme