4 ilin valisi Kütahya’da buluşacak

Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak Valileri ile Belediye Başkanları Kütahya'da bir araya gelecek Kuzey Ege Kalkınma Ajansının 13.08.2010 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar uyarınca 2010 yılı 8. toplantısı Kütahya’da yapılacak. Kuzey Ege Kalkınma Ajansı Hizmet Binasında yapılacak olan toplantıya katılmak üzere Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve Uşak Valisi Özdemir Çakacak'ın yanı [&hellip]

4 ilin valisi Kütahya'da buluşacak

Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak Valileri ile Belediye Başkanları Kütahya’da bir araya gelecek

Kuzey Ege Kalkınma Ajansının 13.08.2010 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında alınan karar uyarınca 2010 yılı 8. toplantısı Kütahya’da yapılacak.
Kuzey Ege Kalkınma Ajansı Hizmet Binasında yapılacak olan toplantıya katılmak üzere Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve Uşak Valisi Özdemir Çakacak’ın yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Manisa Cengiz Ergün ve Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları da toplantı için Kütahya’ya gidecek.
Yapılacak olan toplantıda, Taslak Bölge Planının onayı, Destek Mekanizmalarına ilişkin bilgilendirme ve Teknik Destek çağrısına çıkılması, Bağımsız Değerlendirici kriterlerinin tespiti, Destek Personeli istihdamına ilişkin bir önceki toplantıda alınan Yönetim Kurulu Kararının revize edilmesi, 2010 Ağustos ayı Gelir-Gider Cetveli, Ajans Personelinin eğitim ihtiyaçlarının hizmet alımı ile giderilmesi ile dilek ve temenniler görüşülecek.

Bakmadan Geçme