4. Hisarlılar kaynaşma pikniği yapıldı

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesine bağlı Hisaralan köyünde “http://m.kocatepegazetesi.com/𔄦. Hisaralanlılar Buluşma, Tanışma ve Kaynaşma Pikniği”http://m.kocatepegazetesi.com/” düzenlendi Çayırlı Dere mevkisinde yapılan pikniğe köyde yaşayanların yanı sıra çevre il ve ilçelerden de çok sayıda vatandaş katıldı. Hisaralan Köyü Muhtarı Mustafa Özdemir, 4 yıldır yaptıkları pikniğin yeni nesillerin tanışıp kaynaşmaları için oldukça önemli olduğunu söyledi. Muhtarlığın ve gönüllü hemşehrilerin gayretleriyle [&hellip]

4. Hisarlılar kaynaşma pikniği yapıldı

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesine bağlı Hisaralan köyünde “http://m.kocatepegazetesi.com/”4. Hisaralanlılar Buluşma, Tanışma ve Kaynaşma Pikniği”http://m.kocatepegazetesi.com/” düzenlendi

Çayırlı Dere mevkisinde yapılan pikniğe köyde yaşayanların yanı sıra çevre il ve ilçelerden de çok sayıda vatandaş katıldı. Hisaralan Köyü Muhtarı Mustafa Özdemir, 4 yıldır yaptıkları pikniğin yeni nesillerin tanışıp kaynaşmaları için oldukça önemli olduğunu söyledi.
Muhtarlığın ve gönüllü hemşehrilerin gayretleriyle yaptıkları bu buluşmada, yıllar boyunca köyünden ayrı kalmış insanların köyünü ve akrabalarını ziyaret edip kaynaşmalarını sağladıklarını ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Bunu da başardık sanırım. Çünkü her sene katılım daha da artarak devam edi-yor. Bu alanı Orman Bölge Müdürlüğüne müracaat ederek mesire alanı statüsüne alarak düzenlenmesini ve buradan devamlı yararlanmayı amaçlıyoruz.”http://m.kocatepegazetesi.com/” Pikniğe katılanlar alanda kurulan yöreye özgü “http://m.kocatepegazetesi.com/”çövme”http://m.kocatepegazetesi.com/” denilen tahtıravallilerde eğlendi. (AA)

Bakmadan Geçme