4 halı saha daha yolda

Mahallelerde çocukların özgürce top oynayabilecekleri sentetik zeminli çim saha çalışmaları Afyonkarahisar Belediyesi tarafından tüm hızıyla sürdürüyor Spora ve sportif yaşama dönük hizmetlerini tek tek gerçekleştirmeye devam eden Afyonkarahisar Belediyesi, mahallelerde yapımı tamamlanan futbol sahaları sayesinde çocuklar tozlu topraklı boş arsalarda değil, modern sentetik zeminli çim sahalarda top oynama imkanı sunuyor.2013 yılından bu tarafa Afyonkarahisar Belediyesi [&hellip]

4 halı saha daha yolda

Mahallelerde çocukların özgürce top oynayabilecekleri sentetik zeminli çim saha çalışmaları Afyonkarahisar Belediyesi tarafından tüm hızıyla sürdürüyor

Spora ve sportif yaşama dönük hizmetlerini tek tek gerçekleştirmeye devam eden Afyonkarahisar Belediyesi, mahallelerde yapımı tamamlanan futbol sahaları sayesinde çocuklar tozlu topraklı boş arsalarda değil, modern sentetik zeminli çim sahalarda top oynama imkanı sunuyor.
2013 yılından bu tarafa Afyonkarahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Afyonkarahisar muhtelif mahallelerine 21 adet sentetik çim zeminli futbol sahası yapılarak hizmete sunuldu.
Özellikle mahalledeki çocuklar, ders yılının da bitmesiyle birlikte özgürce ve tehlikesiz bir biçimde top koşturduğu yeni sahaların keyfini çıkarıyor. Yapımı tamamlanan futbol sahalarının üst kısımları da file ile kapatılarak topların saha dışına kaçması engellendi. Böylece hemen yanında yoğun bir trafiğin işlediği caddelerde seyreden araç sürücülerinin de kaçan toplardan dolayı tehlike yaşaması önlenmiş oldu.
Geçen yıl 21 adet sentetik çim zeminli futbol sahasını tamamlayarak hizmete sunan Afyonkarahisar Belediyesi, 4 adeti yapım, 2’si ise ihale aşamasında olan futbol sahası sayısını her geçen yıl arttırmayı hedefliyor.

Bakmadan Geçme