4 futbocunun daha lisansı çıktı

Afyonkarahisarspor, 4 futbolcuyu daha kadrosuna kattı. Mor-beyazlı yöneticiler, Galatasaray Altyapısından Ahmet Topal, Elazığspor A2 takımından Furkan Camcı, Harun Koç ve Umut Utku Tekoğlu’nun lisanslarını çıkardı. Futbolcular yarım sezonluğuna Afyonkarahisarspor forması giyecekler Afyonkarahisarspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Mor-beyazlı ekip ikinci yarıda sıkıntı yaşamamak için kadrosuna genç ve yetenekli futbolcuları katıyor. Darıca Gençlerbirliği müsabakasından önce kadrosuna 7 [&hellip]

4 futbocunun daha lisansı çıktı

Afyonkarahisarspor, 4 futbolcuyu daha kadrosuna kattı. Mor-beyazlı yöneticiler, Galatasaray Altyapısından Ahmet Topal, Elazığspor A2 takımından Furkan Camcı, Harun Koç ve Umut Utku Tekoğlu’nun lisanslarını çıkardı. Futbolcular yarım sezonluğuna Afyonkarahisarspor forması giyecekler

Afyonkarahisarspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Mor-beyazlı ekip ikinci yarıda sıkıntı yaşamamak için kadrosuna genç ve yetenekli futbolcuları katıyor. Darıca Gençlerbirliği müsabakasından önce kadrosuna 7 takviye yapan Afyonkarahisarsporlu yönetim, dün de Ahmet Topal, Furkan Camcı, Harun Koç ve Umut Utku Tekoğlu’nun lisanslarını çıkardı. Afyonkarahisarspor’un kadrosudaki futbolcu sayısı böylelikle 26’ya çıktı. Hazırlıklarını Antalya’da sürdüren ve geçen hafta sonunu maç yapmadan geçiren Şimşek, bu hafta sonu Siirtspor maçına çıkacak. Afyonkarahisar’da oynanacak maçın hazırlıklarını Antalya’da sürdüren mor-beyazlı ekibe 4 futbolcunun katıldığı öğrenildi. Afyonkarahisarspor’un kampında bulunan futbolcuların antrenmanlara da katılmaya başladıkları bildirildi. Perşembe günü sona erecek Antalya kampından sonra Afyonkarahisar’a dönecek Afyonkarahisar kafilesinde yer alacak futbolcular, görev verilmesi halinde Siirtspor maçında da oynayabilecekler. (Kocatepe)

Ahmet Topal kimdir?

Valencia’da forma giyen Türk futbolcu Mehmet Topal’ın da kardeşi olan Ahmet Topal, futbola 2006 yılında Yeni Malatyaspor’da başladı. 2010’da Galatasaray alt yapısına geçen Ahmet Topal, Afyonkarahisarspor’la yarım sezonluğuna kontrat imzaladı. 1993 Malatya doğumlu futbolcunun sözleşmesi Mayıs 2012’de sona erecek.

Furkan Camcı kimdir?

1993 Elazığ doğumlu olan Furkan Camcı, 2004 yılında Elazığ Tiryaki Gençlikspor’da futbola başladı. 2010’da Elazığspor’a geçen Furkan Camcı, kulübüyle 2016 yılına kadar sözleşme imzaladı. Elazığspor A2 takımında görev yapan Furkan Camcı, yarım sezonluğuna Afyonkarahisar’da forma giyecek.

Harun Koç kimdir?

1993 Arıcak doğumlu Harun Koç, futbola 2008 yılında Elazığ Yolspor’da başladı. 2010’da Elazığspor’a dahil olan Harun da Elazığ A2 takımında forma giyiyordu. Harun da Afyonkarahisar-spor’da yarım sezon oynayacak.

Umut Utku Tekoğlu kimdir?

Futbola 2004 yılında Elazığspor’da başlayan Umut Utku Tekoğlu, 1993 yılında Elazığ’da doğdu. A2 takımında görev yapan ve bu sezon takımı adına 5 gol atan Umut Utku Tekoğlu, Afyonkarahisarspor’la yarım sezon kontrat imzaladı. Tekoğlu da diğer futbolcular gibi sezon biter bitmez evinin yolunu tutacak.

Bakmadan Geçme