• Haberler
  • Genel
  • '4-C'lilere verilen sözler tutulmalı' – Kocatepe Gazetesi

'4-C'lilere verilen sözler tutulmalı' – Kocatepe Gazetesi

Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Çınar 4/C ve 4/B'li personelin seçimlerden önce kadroya geçirilmesiyle ilgili hükümete çağrıda bulundu. Çınar '2011'de 200 bin, 2013'te 100 bin kamuda sözleşmeli olarak çalışmakta olan personelin kadroya geçirilmesi sağlanırken, özelleştirme mağduru 4C’li personel kapsam dışında tutulmuştu. 4/C'li personelin kapsam dışı tutulması, kamu vicdanında derin yaralar [&hellip]

“4-C’lilere verilen sözler tutulmalı”

Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Çınar 4/C ve 4/B’li personelin seçimlerden önce kadroya geçirilmesiyle ilgili hükümete çağrıda bulundu.
Çınar “2011’de 200 bin, 2013’te 100 bin kamuda sözleşmeli olarak çalışmakta olan personelin kadroya geçirilmesi sağlanırken, özelleştirme mağduru 4C’li personel kapsam dışında tutulmuştu. 4/C’li personelin kapsam dışı tutulması, kamu vicdanında derin yaralar açtı. Her seçimden önce verilen sözler, seçim sonuna kaldı. Yine bir seçim arifesindeyiz. Artık bu hukuksuzluğa son verilmeli. Seçimden önce 4/C ve 2013 sonrası göreve başlayan 4/B’li kardeşlerimize kadroları verilmelidir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme