3ࡩ Turu finali Afyon'da yapılacak

FİBA tarafından düzenlenen ve Afyonkarahisar'da iki etabı yapılacak olan 3ࡩ Basketbol Türkiye Turu geçtiğimiz hafta sonu başladı. 10-11 Haziran'da ilk olarak Antalya Finike'de yapılan tura 17-18 Haziran'da Bursa'da devam edilecek. 1-2 Temmuz'da Afyonkarahisar'a gelecek olan basketbolcular üçüncü etapta yarışacak. Toplamda 7 etap yapılacak 3ࡩ Basketbol Türkiye Turu'nun 29-30 Temmuz'da da Afyonkarahisar'da finali yapılacak.FİBA tarafından Afyonkarahisar'da [&hellip]

FİBA tarafından düzenlenen ve Afyonkarahisar’da iki etabı yapılacak olan 3×3 Basketbol Türkiye Turu geçtiğimiz hafta sonu başladı. 10-11 Haziran’da ilk olarak Antalya Finike’de yapılan tura 17-18 Haziran’da Bursa’da devam edilecek. 1-2 Temmuz’da Afyonkarahisar’a gelecek olan basketbolcular üçüncü etapta yarışacak. Toplamda 7 etap yapılacak 3×3 Basketbol Türkiye Turu’nun 29-30 Temmuz’da da Afyonkarahisar’da finali yapılacak.
FİBA tarafından Afyonkarahisar’da yapılacak 3×3 Basketbol Türkiye Turu’nun sponsorluğunu Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın üstleneceğini belirten Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, “Organizasyonun isim hakkı ve bütün giderleri Burhanettin Bey karşılıyor. Bu yıl turnuvamızı Afium Outlet’te yapacağız inşallah. Afyonkarahisar’da yapılacak finallerde birinci olacak kişi Amerika’da yarışama fırsatı bulacak. Birde ayrıca “3×3” Basketbol’dan ayrıldı ve olimpiyatlara ana dal olarak alındı. Uluslararası statü kazandı” dedi.

Bakmadan Geçme