3ࡩ Türkiye Turu Afyon etabı başladı

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, İl Özel İdaresi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilciliği'nin destekleriyle ve Park Afyon AVM'nin katkılarıyla düzenlenen 3ࡩ Türkiye Turu Afyonkarahisar Etabı başladı. Park Afyon AVM bahçesindeki geniş alanda düzenlenen organizasyonla başlayan etabın açılış etkinliklerinde ilk konuşmayı Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu  yaptı. Afyonkarahisar'ın [&hellip]

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, İl Özel İdaresi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilciliği’nin destekleriyle ve Park Afyon AVM’nin katkılarıyla düzenlenen 3×3 Türkiye Turu Afyonkarahisar Etabı başladı. Park Afyon AVM bahçesindeki geniş alanda düzenlenen organizasyonla başlayan etabın açılış etkinliklerinde ilk konuşmayı Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu  yaptı. Afyonkarahisar’ın mermer, termal, kaymak, sucuk ve birçok alanda ünlü olduğu gibi sporla da adının anılmaya başlandığına dikkat çeken Vali Yardımcısı Gıcıroğlu, Afyonkarahisar daha çok gelişmeyi hak ettiğini aktardı.
DEMİRKALE, TURNUVADAKİ
SPORCULAR BAŞARILAR DİLEDİ
3×3 Türkiye Turu Afyonkarahisar Etabı için Afyonkarahisar’a gelen ve Afyon’dan katılan sporculara başarılar dileyen Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, destek verenlere de şükranlarını sunduğunu söyledi.
PLAKETLER PARK AFYON’DAN
3×3 Türkiye Turu Afyonkarahisar Etabı’nın düzenlediği Park Afyon AVM’de turnuva başlamadan önce AVM Müdürü Kemal Baştürk, Vali Yardımcısı Kamil Gıcıroğlu’na, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Albay’a, Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı adına Serdar Çelik’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’a ve Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale’ye plaket takdim etti.
Park Afyon AVM girişinde oluşturulan sahada başlayan turnuvada oynanan sporcuları seyretmek için de genç yaşlı her kesimden vatandaş yer aldı. Çekişmeli bir şekilde oynanan maçları izleyenlerde heyecan dolu anlar yaşadı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme